Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Avatar: The Last Airbender, o poveste pentru copii mari si mici

avatar

Avatar: The last Airbender este o franciza americana formata din trei serii de televiziune, un film live-action, benzi desenate, carti, jocuri video, media la domiciliu si coloane sonore. Seria originala a fost difuzata pe Nickelodeon intre 2005 si 2008. Intr-o lume fantastica inspirata din Asia, unii oameni pot manipula unul dintre cele patru elemente: aer, apa, pamant sau foc. Doar “Avatarul” poate indoi toate cele patru elemente si este responsabil pentru mentinerea echilibrului mondial.

O serie animata continua Legenda lui Korra, a fost difuzata intre 2012 si 2014. Povestile ambelor serii au fost continuate in benzi desenate. Romanizari, carti de arta, carti companion, jocuri video si lansari media la domiciliu au continuat franciza. In 2010, a aparut un film, intitulat The last Airbender. Un remake live-action al seriei originale, produs de Netflix, a fost lansat pe 22 februarie 2024. Si despre asta vorbim acum.

Avatar-ul si elementele

avatar

“We spend so much time hiding who we really are, making sure no one sees the person we truly want to be. So it’s hard to remember there was a time when we were actually excited to show the world our true face.”

Avatar: The Last Airbender

Filmul incepe cu o alergatura, Aia cu focul ii alearga pe aia cu pamantul. Efecte speciale, cafteala de-aia buna…etc.
Aia cu focul vor sa cucereasca lumea.
De fapt, pentru asta vor sa-l ucida pe avatar.
Era randul unui Airbender sa devina avatar. Asa ca aia cu focul ii ataca pe aia cu aerul.
Fix cand Aang, ala micu de ar fi trebuit sa devina Avatar zboara orin cer cu o creatura care arata ca dragonul din Neverending Story. Si se pierde intr-o furtuna.
Ca sa apara 100 de ani mai tarziu, conservat bine in gheata. Fiul marelui sef al alora cu focul, il cauta pe Aang. Avea el o misiune.
Si de aici incepe o cursa contra cronometru de salvare a lumii. BIneinteles ca nu reusesc sa o salveze de tot si va aparea si un sezon doi cu siguranta. Un serial usurel, ca pentru copii dar ca si pentru aia mari. Cu scene de cafteala usor non violente, cu efecte speciale realizate chiar bine. Merge de vazut tot o data intr-o duminica, pe canapea.

Emisiuni audio si video. Video pe https://www.youtube.com/rockulutanase

Audio la un click and play distanta. E mare butonul.

Tot doar audio pe https://a5.asurahosting.com/public/227/podcasts. Adica accesand link-ul podcasts din meniu

Tanase adrian


More Posts for Show: Filme si seriale la minut
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights