Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Taylor Swift, Nastase, tortul de mireasa, preotul si Catalin Cirstoiu

taylor swift

Taylor Swift pare a fi dedicat un album intreg fostilor iubiti, Ilie Nastase i-a imprumutat scuterul lui Tiriac, o fata a divortat a doua zi dupa nunta, un preot a facut niste declaratii de acum 5 secole, iar Catalin Cirstoiu a sustinut o conferinta de presa. Cam asta e Ochiometrul de azi.

taylor swift

Dragoste in vremuri dubioase

Ochiometrul de Serviciu

– Taylor Swft a scos un album nou. Se numeste “The Tortured Poets Department” si deja circula pe net tot felul de teorii cum ca ar fi dedicat fostului iubit, actorul britanic Joe Alwyn.
Numele albumului ar fi preluat de la un chat online, o discutie pe care actorul o purta împreuna cu Paul Mescal si Andrew Scott. Dar cea mai misto e lista pieselor. “I Can Fix Him (No Really I Can)” si “The Smallest Man Who Ever Lived”.
Asta e boala tuturor purtatoarelor de sex slab. ele trebuie sa repare barbatii. Mai bine pun mana pe o cheie franceza si repara scurgerea aia de la cada. “The Smallest Man Who Ever Lived” e o lovitura grea sub centura. O centura mica, dar totusi.
– Catalin Cirstoiu a tinut, in sfarsit, conferinta aia de presa pe care i-au cerut-o Ciuca si Ciolacu. Adica Pic si Poc, Beavis si Buthead…etc. El trebuia sa lamureasca daca a prejudiciat Spitalul Universitar de Urgenta trimitand pacienti la spitalul sotiei.
Nu a reusit sa ne demonstreze decat ca e si el un politician. Desi nu il recomandau “vocea si talentul” lui, ci experienta in administratie.
Dupa ce a tot anuntat ca nu se retrage, indiferent ce se intampla, a aruncat mingea in terenul “coalitiei”. Numai ca ei vor, dar voiau sa se retraga el. Ca nu ar vrea sa se recunoasca infranti. Si nu au pe cine sa puna in loc, oricum. Asa ca “O Scrisoare Pierduta” continua”
– O tanara s-a despartit de sotul ei la o zi dupa nunta pentru ca acesta a bagat-o cu capul in tort la petrecere. Prin asta spune ca nu a respectat-o. Mai, suparacioasa mica.

Taylor Swift ca Taylor Swift dar…continua dupa clip

– Preotul Nicolae Tanase ar trebui sa faca o slujba de intoarcere in timp. Pentru ca, ce a declarat el, e demn de evul mediu timpuriu. “Fetele frumoase atrag baieti si, pe urma, baietii intra in puscarie ca au tras de fete. Vor fi condamnati si vor face puscarie, dar fetele nu sunt chiar nevinovate. Trebuie luate si ele la judecata. Daca el face 6 ani de puscarie, sa faca si ea 3-4 luni. De ce? Pai, asta nu s-a agatat asa, oricum de ea. S-a agatat pentru ca i-a sarit in ochi intr-un chip special.” Bai si m-am dus repede la calendar. Si pe calendar scria 2024, nu 1400. Problema e ca cei care il asculta chiar cred asta. Si parca le-ar vedea pe fetele alea arse pe rug pentru vrajitorie. Ba nu, pentru vrajeala. Urat. Foarte urat.
– Ilie Nastase a facut o gluma. Vazand noua masina a lui Tiriac, acesta a spus: “Am curaj sa conduc masina asta… ce, e avion? O sa-l intreb pe Tiriac cum se conduce. Ma lasa sa o conduc… ma lasa, ca i-am dat scuterul meu. E un schimb, ii dau scuterul, imi da masina”. Mai bine trotineta. Ca e un fel de trotineta, dar mai mare si cu mai multe…butoane.

Apropo acesta este un pamflet.

Emisiuni audio si video. Video pe https://www.youtube.com/rockulutanase

Audio la un click and play distanta. E mare butonul.

Tot doar audio pe https://a5.asurahosting.com/public/227/podcasts. Adica accesand link-ul podcasts din meniu

Tanase adrian


More Posts for Show: OCHIOMETRUL DE SERVICIU
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights