Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Bob Marley despre pace si razboi, despre iubire si faima

bob marley

Bob Marley este un personaj interesant. Nu stiu, nu m-am identificat foarte mult cu muzica lui. Sa zicem ca imi plac cateva piese. Raggae-ul ca stil de muzica mi se pare monoton. Nu stiam mare lucru despre el. Citisem in cartea lui Ozzy, ca era singurul “provider” de “iarba” pentru artisti. Deci nu stiam mare lucru. De-asta a fost bun, si nu, filmul asta

bob marley

“You can’t separate the music and the message.”

Bob Marley: One Love

Bob Marley este iconul muzicii reggae. A ramas o legenda in inimile fanilor de pretutindeni. Nascut in Jamaica in 1945, Marley a devenit cunoscut pentru versurile sale puternice, care abordeaza teme sociale si politice. Cu hituri precum “No Woman, No Cry” si “Redemption Song”, el a fost un adept al pacii si unitatii. In ciuda luptelor sale personale si a bolii, Marley a continuat sa inspire milioane de oameni cu muzica sa plina de pasiune. Moartea sa prematura in 1981, la varsta de 36 de ani, nu a diminuat influenta sa. Legacy-ul lui Marley ramane puternic, continuand sa inspire generatii intregi de artisti si ascultatori cu mesajul sau de iubire si speranta.
Sa mai spunem ca a avut multi copii, cu alte femei decat iubirea vietii lui, care l-a si ajutat sa-i creasca. Despre film ce sa zic.
Sincer, actorul principal arata ca Marley doar datorita frezei. Ca altfel era cam “frumusel” ca sa semene cu legendarul artist.
De la “Bohemian Rhapsody” incoace. s-au tot incercat biografii de-astea in cinema.
Mie mi-a placut si nu mi-a placut. As fi vrut sa vad mai mult din copilaria lui, sau mai mult din latura sa umana. care cumva a fost lasata la o parte. Practic s-a axat pe incapatanarea de a face un concert despre pace in tara lui natala cu toate ca multi erau impotriva acestui concert. Cam atat.

Tanase adrian


More Posts for Show: Filme si seriale la minut
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights