Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Hunedoara: Tapinarii in concert la Caffe D’Art

hunedoara

Hunedoara gazduieste si anul acesta traditionalul concert de primavara al trupei Tapinarii. El va avea loc in Caffe D’Art pe 17 mai 2024 la orele 20.00. Detalii mai jos.

hunedoara

Tapinarii in Hunedoara

vineri, 17 mi orele 20.00 Caffe D’Art

Dragi locuitori ai Hunedoarei,
Intr-o lume plina de zgomot si superficialitate, cautam mereu momente de autenticitate si conexiune cu realitatea vietii. In acest sens, formatia vocal-instrumentala Tapinarii va invita cu caldura la un eveniment muzical cu adevarat special. Vineri, 17 mai, sunteti invitati sa va alaturati noua pentru un concert care promite sa fie o experienta sincera si emotionanta.
Pe scena Caffe D’art, Tapinarii aduc versuri pline de viata si autenticitate, abordand diverse teme. Precum casatoria, amantele, copilaria, parenting-ul, divortul, criza de patruzeci, pitzipoancele, libertatea si cautarea fericirii. Cu doua voci si o chitara, Tapinarii va vor purta intr-o calatorie muzicala ce va atinge corzile sensibile ale inimii. Va aduce la lumina aspecte din cotidianul nostru uneori trecute cu vederea.
Biletul pentru acest eveniment special costa doar 40 de lei si poate fi rezervat la numarul de telefon 0740 955 767. Indiferent de starea civila, sunteti bineveniti sa va alaturati noua in aceasta seara de neuitat.
Va incurajam sa veniti si sa va bucurati alaturi de noi de acest spectacol autentic si plin de viata, unde muzica devine mesagerul sincer al experientei umane.
Va invitam sa va alaturati noua. Pentru o seara memorabila, in care muzica va fi mai mult decat un simplu divertisment – va fi o oglindire sincera a experientelor umane. Concertul va avea loc intr-o locatie speciala din Hunedoara, care va oferi o atmosfera intima si plina de emotie, perfecta pentru a intra in rezonanta cu melodiile si versurile Tapinarilor. Rezervati-va biletele acum pentru a va asigura locul la acest eveniment unic!
Cu respect, Tapinarii

Aplicatia de Rockstar radio mai jos. Click

Tanase adrian


More Posts for Show: Concerte (Anunturi si Cronici)
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights