Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Special Arad Tapinarii canta la noul Nerv

Special Arad

Special Arad: Orasul de pe Mures gazduieste si anul acesta un concert cu trupa Tapinarii. El va avea loc pe data de 18 mai 2024 in noua locatie NERV. Detalii mai jos.

Special Arad

Tapinarii in Arad

sambata 17 mai orele 20.00 NERV

Formatia vocal-instrumentala Tapinarii a anuntat un eveniment muzical de exceptie pentru locuitorii din Arad. Sambata, 18 mai, acestia vor sustine un concert in noua locatie NERV, situata pe Strada Avram Iancu nr. 2.
Cu versuri pline de sinceritate si emotie, Tapinarii promit sa ofere publicului un spectacol rupt din viata reala, abordand teme precum casatoria, amantele, copilaria, parenting-ul, divortul, criza de 40, pitzipoancele, libertatea si fericirea. Cudoua voci si o chitara, aceasta formatie va crea o atmosfera intima si autentica, in care fiecare spectactor se va putea regasi.
Biletul pentru acest eveniment special costa 50 de lei si poate fi achizitionat online, la un click distanta, accesand link-ul aici, sau prin rezervare la numarul de telefon 0756 045 454.
Si pentru a impartasi bucuria evenimentului cu cat mai multi aradeni, Tapinarii au pregatit o surpriza: un pahar de bautura pentru fiecare share al evenimentului.
Indiferent de starea civila, toti sunt asteptati cu drag la acest concert care promite sa fie o experienta de neuitat!
Nu uitati sa va rezervati agenda pentru un eveniment muzical de exceptie in frumosul oras Arad! Formatia vocal-instrumentala Tapinarii va invita sa va alaturati lor pentru un concert plin de energie si emotie in noua locatie NERV, pe Strada Avram Iancu nr. 2. Evenimentul va avea loc sambata, 18 mai, iar biletele sunt disponibile la pretul de 50 de lei. Nu ratati sansa de a participa la acest spectacol captivant!
Pentru mai multe informatii si rezervari, va rugam sa contactati numarul de telefon indicat.
cu drag, Tapinarii

Aplicatia de Rockstar radio mai jos. Click

Tanase adrian


More Posts for Show: Concerte (Anunturi si Cronici)
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights