Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Noapte buna copii mari se transforma in Roman Foileton

Noapte buna copii a fost la inceput. Cu povesti. Apoi Noapte buna copii mari, cu muzica de oameni mari. De azi se transforma intr-un fel de teatru radiofonic. Romanul foileton, audio si video. Nu am avut rabdare si deja il gasiti la sectiunea podcasts si pe youtube. Audio si video.

noapte buna

“Calul gonea salbatic prin padurea fermecata, in timp ce vantul suiera printre pletele calaretului. Parul negru ca smoala parea sa incerce sa se intoarca acasa, dar era doar vantul aspru care il ducea in urma. Calaretul se agata si mai strans de gatul calului, constient de gravitatea misiunii sale.”

Sindarim: Roman Foileton

Am inceput acest roman acum foarte mult timp. Acum ceva timp m-am reapucat de el dar nu l-am terminat. Am scris 10 capitole care sunt mai degraba ca un synopsis. El Va fi modificat cand va fi publicat fizic, pe print. Deocamdata il aveti aici pe blog si, de azi si audio si video.
Pentru cine nu stie ce este acela un roman foileton: “Un roman foileton este o forma de proza serializata, publicata treptat in ziare sau reviste. Caracterizat de intriga captivanta si episoade scurte, este adesea plin de suspans si drama, menit sa atraga cititorii saptamana de saptamana. Fiecare episod se incheie cu o “agatare”, lasand cititorii in anticipare pana la urmatorul. Personajele complexe, conflictele intense si povestirile captivante sunt elemente cheie ale acestui gen, care a fost popular in secolele XIX si XX. Romanul foileton este o forma de divertisment literar care uneste pasiunea pentru lectura cu suspansul serial.”
Ca sincer despre fantasy v-am tot vorbit. Romanul foileton scris il gasiti in link. Audio pe podcasts si youtube si video cu niste animatii dragute pe youtube. Este facut fix ca un teatru radiofonic. Si va evolua pe saptamana ce trece. Eu zic sa va bucurati de toate cele 3 forme de exprimare.

Noapte buna copii mari si nu uitati de aplicatia pentru Rockstar Radio

si

Tanase adrian


More Posts for Show: Noapte buna, copii mari. Roman Foileton. Sindarim
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights