Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Drob de miel cu Mihai Traistariu si Jon Bon Jovi

drob de miel

Drob de miel. Cam asa a fost saptamana. Numai ca a fost un drob de miel atipic. Cu Traistariu care nu pune gura pe miel si Bon Jovi care l-a bagat la cuptor de 100 de ori. Asta e Ochiometrul de azi. Varianta a doua a textului din Catavencii. Adica trateaza subiectul mai pe larg. Ca am mai mult spatiu.

drob de miel

“Traistariu nu pune gura pe miel dar Bon Jovi l-a bagat de 100 de ori la cuptor.”

Ochiometrul

Mihai Traistariu a declarat ca el nu pune gura pe carnea de miel, de paste.
„Eu nu mai mananc carne, de cand sunt vegetarian. Incerc sa salvez si eu cate animale pot. Mananc in schimb cozonac, pasca, ce preparate mai sunt specifice de Paste. Am mancat si miel la viata mea, dar acum mai nou, de cand sunt vegetarian si de cand am constientizat ca si animalutele au suflet acolo, mi-e mila de ele cand le vad ochisorii aia, inima le bate, se uita la noi…De ce sa le mancam? Ele-s ca si noi, doar ca nu vorbesc. Prin urmare, nu mananc carne, dar mananc lapte si oua ca sa am proteine. Carnea contine toxine si fiecare are motivatia lui. Eu o am pe asta: animalele trebuie sa traiasca si ele!”. Pai, mai MIhai, daca ti-e frica de toxine, te speli repede pe dinti dupa. Dar n-ai inteles cum e cu pastele asta. Trebuie doar sa bagi mielul la cuptor. Vezi Bon Jovi mai jos.
Mihai Margineanu si-a ptrecut 1 mai-ul in vama Veche. Ca supraveghetor al copiilor lui, care au ales sa de duca in Vama pe banii lor. “Evident ca mi-am ‘tras’ o cantare pe partea litorala si ne-am cazat (eu si A.) intr-o locatie superba si de bogati din mai sus numita localitate.” Pai si Vama Veche e acum “de bogati”. Deci a imbinat utilul cu placutul si cu supravegheatul. El s-a plans ca se bea mult in vama, ca sunt multi adolescenti de bani gata si de faptul ca parca nu seamana cu ce stia el. Adevarul e ca s-a schimbat vama daca a ajuns el de la “Las Fierbinti” acolo.

Mielul lui Bon Jovi

Speak a petrecut 1 mai fara Codin Maticiuc. si asta cica e stire: “Da, stii cum e. Ne-am imputinat. S-a pocait, d-astea. Nu, cred ca asa a nimerit. Stiu ca-mi zicea, anul asta vreau si eu sa fiu curat. Si s-a nimerit fix acum cu 1 Mai.” Eu cred ca Poponet a aflat ca e apa calda in Bucuresti weekend-ul asta si a zis sa faca un dus. Speak a ajuns cu sotia in schimb, la mare. Care inca se pregatea de petrecere cat el era la masa. E greu, frate. Nu poti sa-ti lasi “poponetul” acasa ca uite ce se intampla.
Am citit o stire, undeva, ca Delia s-a imbracat in costum de baie si ca i se vede “tot”. Am intrat si eu ca omul sa vad. Dar acel tot, nu era tot. Era un costum de baie. In schimb si-a pus o cagula pe cap, cu coarne. Asta ca sa nu se vada chiar…”tot”.
Bon Jovi a declarat ca i-au trecut prin pat 100 de femei: „Sunt un star rock and roll. Nu sunt un sfant. Nu spun ca nu au fost 100 de femei in viata mea. Eu sunt Jon Bon Jovi. A fost destul de bine! Dar tu crezi ca imi voi pune vreodata in pericol tot ce am doar pentru ca am crezut ca narcisistul din mine a fost real? Ar fi o prostie! De ce fel de excese are nevoie un om care sa alimenteze acel foc? Pur si simplu nu merita.”. Slabut dom’le slabut. Daca nici Bon Jovi in colanti nu reuseste mai mult, astia mai mici gen Brad Pitt ce sa m

Nu uitati de aplicatia pentru Rockstar Radio

si

Tanase adrian


More Posts for Show: OCHIOMETRUL DE SERVICIU
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights