Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Zendaya e o scorpie in “Challengers”

zendaya

Zendaya joaca in Challengers rolul duplicitar al unei adevarate scorpii. Si o face foarte convingator. Strica o prietenie veche, balanseaza intre cele doua relatii si totul din frustrare. O frustrare care o transforma din idealista in materialista. Nu mai esti no1 te parasesc. Cam asa face iubita lui Spiderman. Si o face atat de convingator incat ajungi s-o urasti. Pana cititi cronicuta, nu uitati ca joi, vineri si sambata aveti Tapinarii in CLUJ, ARAD si Hunedoara. Bilete AICI

zendaya

 “It is, actually. For about fifteen seconds there, we were actually playing tennis. And we understood each other completely. So did everyone watching. It’s like we were in love. Or like we didn’t exist. We went somewhere really beautiful together.”

Challengers

Mie imi place tenisul. Mai ales de cand cu Simona Halep. Dar filmul asta desi pare a fi despre tenis, nu e despre tenis. Este mai mult despre…era sa scriu eu aici o mare prostie. Sincer, singurul lucru bun la filmul asta e cat de convingator joaca Zendaya.
Hai sa va povestesc. Doi “papagali”, ca altfel nu stiu cum sa le zic, sunt prieteni de o viata. Pana o intalnesc pe “panoramica” asta mica.
Castiga ei un trofeu la dublu, si acolo juca si ea. O mare tenismena in devenire. Se baga in seama cu ea dupa ce se fastacesc vreo jumatate de ora. Si o si cheama la ei in camera. Si fata incepe sa se pupe cu ei. Cu amandoi. Pana incep astia sa se pupe intre ei si o ignora. Si ea pleaca. Spunandu-le ca numarul de telefon il va da aceluia care va castiga la meciul de a doua zi dintre ei. Si uite asa ajunge ea cu unul din ei. Pana ce ala nu mai pare interesat de tenis asa mult. Si zbang il paraseste.
Si se marita cu celalalt. Intre timp si-o mai trage cu primul. Sotul nu mai vrea nici el tenis si zbang vrea sa-l paraseasca. Ea e frustrata ca nu mai poate juca din cauza unui accident. Sincer, cred ca se vindecase si mama ranii.
Eh si iar joaca astia unul impotriva celuilalt. Si nu aflam care castiga pentru ca se termina intr-o imbratisare. Intre ei. Mai mult nici nu merita sa va mai spun.

Zendaya tenismena panoramica

Tanase adrian


More Posts for Show: Filme si seriale la minut
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights