Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Diavolul Memnoch, cartea a 5-a din: Cronicile Vampirilor

diavolul

Diavolul Memnoch este cartea mea preferata din seria “Cronicile Vampirilor” de Anne Rice. Serie ce debuteaza cu “Interviu cu un Vampir”. Daca ati vazut filmul si v-a placut, cartea e mult peste. Imi place aceasta scriitoare. Si da, le-am citit demult. Dar am zis sa iau pe rand toate cartile din biblioteca. Si cum am toata seria, am zis sa ma opresc la aceasta carte. Diavolul Memnoch.

diavolul

“What makes you think the Angel of Light is a liar? I never lied. I never lied to you or to anyone. And I am not Satan. I am Memnoch.”

Diavolul Memnoch

Hai sa vorbim despre „Diavolul Memnoch”, al cincilea volum din seria „Cronicile Vampirilor” de Anne Rice.
Daca esti fan al aventurilor gotice si al povestilor despre vampiri, atunci cartea asta te va captiva cu siguranta.
Lestat de Lioncourt, vampirul nostru preferat, se intoarce. Si de data asta se confrunta cu o provocare cu totul si cu totul speciala – o intalnire cu insusi Diavolul. Sau cel putin cu cineva care pretinde a fi Diavolul: Memnoch.
Romanul este o combinatie de supranatural si reflectii filosofice. Lestat este atras intr-o calatorie incredibila, plina de discutii aprinse despre bine si rau, despre Dumnezeu si Diavol. Memnoch il provoaca sa-si reconsidere toate convingerile si sa inteleaga natura divina si umana dintr-o noua perspectiva.
Stilul lui Anne Rice abunda in detalii care creeaza o atmosfera intunecata, misterioasa si filosofica. Personajele sunt extrem de bine conturate, iar conflictele lor interioare sunt prezentate cu o intensitate emotionala puternica. Lui lestat ii este oferita sansa mantuirii.
„Diavolul Memnoch” este o explorare profunda a marilor intrebari existentiale. Poti sa o citesti separat, dar e bine sa citesti toata seria. Anne Rice reuseste sa ne tina cu sufletul la gura de la prima pana la ultima pagina. Cumva aflam o noua perspectiva asupra religiei si o noua perspectiva asupra felului in care a fost creata lumea. Daca vrei sa te pierzi intr-o poveste captivanta si sa-ti pui si mintea la contributie, aceasta este cartea perfecta pentru tine.

Diavolul Memnoch ar instala si el aplicatia Rockstar Radio

si

Tanase adrian


More Posts for Show: Cartile lu Tanase
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights