Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Femei pe Matasari 2024. Cronica de la concertul Coma.

femei

Femei pe matasari este un festival interesant. Multicultural, el reuseste sa adune mai multe generatii si stiluri de muzica intr-un singur loc. In prima seara a fost cap de afish Class, in a doua Coma si duminica Alexandra Stan. Festivalul are loc in fiecare an pe strada Matasari si am cantat si noi de vreo doua ori.

femei

Un festival urban cu intrarea libera

si fast food

Am ajuns destul de tarzior la festival. Si am intrat direct intr-o mare de oameni. Mirosuri de mancare si un dj ne-a intampinat la intrare. Muzica de prin anii 90 si 2000.
MIrosul de hamsii ne-a dus cu gandul la Vama Veche. Am luat-o la pas in cautarea scenei. Un pas mic, de pitic. Erau si femei si barbati. Gagici misto si oameni de toate felurile. Scena s-a mutat. Nu mai era la intrare. Era undeva in stanga, pe un “camp”. Intai a trebuit sa facem fata unei cozi impresionante la bere. 15 lei o bere. Si la doza si la draft. Mai era o toneta cu bere dar coada parea la fel de mare.
Acolo m-am intalnit si cu George Bonea (https://georgeisme.ro/). Si ne-am salutat in treacat. Am ajuns in sfarsit si in fata. Destul de haotica coada. Lumea venea din toate directiile si aglomeratia cea mai mare era, bineinteles, la intrare. Mai bine luam mai multe beri ca dupa aia a trebuit sa luam coada de la capat. Initial am gasit un loc destul de in fata. Am vazut Opera vie. Un pian, doi tenori si o soprana. Foarte frumos. Pana sa inceapa Coma, am mai dat o fuga cu pasul piticului pana la toneta de bere. S-a rezolvat mai repede. Dar nu am gasit loc ca data trecuta. Dar tot am vazut ceva.
Foarte multa energie la concertul Coma, foarte multa lume si sunet bunicel. Am apucat sa ascult si cateva din piesele preferate: “In mine in soapta”si “Bine”. Mereu asta mi-a placut la Coma. Energia transmisa de Dan Costea si vocea lui Catalin. Am zis sa nu plecam cu puhoiul asa ca am luat-o usor spre metrou. Dar cam toata lumea a luat-o usor spre metrou. A fost o seara frumoasa. Aveam nevoie

Tanase adrian


More Posts for Show: Concerte (Anunturi si Cronici)
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights