Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Iumor englezesc: “The completely made up adventures of…”

iumor

Iumor este o emisiune. N-re legatura cu serialul asta. Dar nici serialul asta nu are legatura cu nimic. Poate doar cu parodiile gen Mel Brooks, mai ales aia cu Robin Hood. Hai sa va povestesc ceva tare de tot! Asa, imaginati-va un tip pe nume Dick Turpin, care e seful unei bande de puslamale, numita Essex Gang.

Acum, baiatul asta nu se multumeste doar cu furtisaguri marunte – nu, nu! El viseaza sa devina cel mai mare haiduc al Angliei! Dar, cum nu totul e lapte si miere, avem si un antierou: Jonathan Wilde, un fel de Sherlock Holmes al hotilor. Wilde e hotarat sa-l prinda pe Turpin si sa-l bage la zdup. Si, ca si cum asta n-ar fi fost de ajuns, prin peisaj mai apare si o organizatie misterioasa si super periculoasa, numita The Syndicate, care isi baga coada peste tot. Asa ca, avem de-a face cu urmariri palpitante, evadari spectaculoase si multe, multe rasturnari de situatie! Pregatiti-va popcornul, pentru ca povestea asta e un adevarat roller-coaster!

iumor

“One day, I’ll be the most famous highwayman in all of England!”
“You are literally about to be hanged, you idiot!”

The completely made up adventures of Dick Turpin

A mai fost un serial prin anii 80. Tot despre personajul asta. De pe vremea cand caii erau Ferrari-urile vremii! Avem un personaj celebru din secolul XVIII, pe nume Dick Turpin.
Tipul asta era un haiduc de toata frumusetea, care jefuia diligentele sub numele fals de John Palmer.
Dar nu doar ca fura si fugea, ci avea si o latura romantica! Imaginati-va cum el, marele haiduc, isi face de cap cu fata unui fermier.
Asa ca, ce avem aici? Aventura, dragoste si multa adrenalina – Turpin e ca un James Bond al anilor 1700! Cam asta era serialul vechi. Dar asta e si mai si. Si e in ton cu vremurile. Avem un tanar pe nume Dick Turpin, care, sincer, n-avea niciun chef sa taie carne toata viata, cum voia tatal lui. Asa ca, ce credeti ca face? Decide sa devina un haiduc faimos! Desi e mai pasionat de moda. Si de glume proaste. E un serial foarte amuzant dar nici actiunea nu lasa de dorit. Un fel de iumor? Mai degraba Mel Brooks prezinta.

Iumor englezesc

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights