Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Andreea Balan si dragostea adevarata, Simona Senzual si pompele

andreea balan

Andreea Balan, CRBL dar si Simona Senzual fac parte din Ochiometrul de Serviciu de azi. Practic, varianta mai lunga a articolului din Catavencii. Apropo, acesta este un pamflet. Ah si nu uitati de concert.

andreea balan

“Cat mai aproape de pamant”

Ochiometrul de Serviciu

Andreea Balan s-a rugat in fiecare seara in curtea casei ca sa-l cunoasca pe tenismenul Victor Cornea
„Eu simteam ca Victor este in energia mea si simteam ca o sa vina, dar el nu a aparut decat dupa ce m-am rugat in fiecare seara, timp de doua luni, in curtea mea, conectata cu pamantul, ca asta este important… M-am rugat la tot Universul sa fiu si eu fericita si am spus ca ii iert pe toti.
Cand a aparut Victor, totul a curs foarte frumos si a fost clar. Victor este cel mai potrivit pentru mine! Din prima clipa… El are un copil, iar eu nu mai pot sa am copii si iar s-au legat lucrurile si asa”, a spus Andreea la Podcastul lui Brenciu. “Mi-a facut un compliment pe Instagram, iar mie mi-a atras atentia ca are «bifa» si ca este sportiv de performanta.” Ea a mai zis ca a suferit de multe ori din dragoste. Dar ca acum a aflat ce inseamna dragostea adevarata. Asta se masoara in centimetri. kilograme sau “bife”? Asa e dragostea asta “adevarata” apare de mai multe ori in viata.
“Vedeta” Nicoleta Nuca s-a despartit de logodnicul ei cu putin timp inainte de nunta. N-au spus de ce. Puteau macar sa astepte nunta. Faceau un ban gramada.
CRBL a divortat. Dar au ramas prieteni. Adevaratul motiv nu l-a spus. Dar are o iubita noua. Din Republica Moldova. Moldovencele astea….Ce ziceam de dragostea adevarata?

Andreea Balan nu e Senzual

Sotia lui Florin Salam, Roxana Dobre a avut un accident cu masina. O tamponare cu un Bmw. Nu au fost victime. Dar aflam dintr-un tabloid ca aceasta este foarte religioasa, se duce mult la biserica, are o conexiune “puternica” cu divinitatea si crede in semnele divine. Nu stim a cui a fost vina, dar mai bine credea in semnele de…circulatie.

O mai stiti pe Simona Senzual? Daca nu, ce urmeaza sa cititi nu e un banc cu blonde. E cat se poate de real. A fost la benzinarie si a pus benzina in loc de motorina. A facut si plinul. Declaratiile sunt absolut savuroase:

”Era sa explodeze motorul la masina. Deci eram ametita! Astia la benzinarie au pus intentionat pompele incurcate, adica una si una. Inainte erau doua cu doua”, a spus Simona. ”Dupa ce a inceput sa faca motorul urat mi-am dat seama. Am mai facut asta o data, la alta masina. Au impins-o cinci baieti. Totul se petrecea langa o spalatorie. Mi-au scos benzina din rezervor cu o pompa. Ca nu ai voie sa scoti in benzinarie, amenda e foarte mare” a mai zis “diva” adaugand: ”Vreau sa-i dau in judecata pe astia la benzinarie. E special pus furtunul incurcat. Pe ametiti ii prinde, ca esti obisnuit ca sunt doua cu doua. Putea sa explodeze motorul, daca turam mai mult, asa mi-a spus unul dintre baieti”. E greu cu furtunele astea, le mai incurci. Defect profesional.

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights