Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Bruce Willis: Bunic Devotat si Lupta sa cu Dementa

bruce willis

Bruce Willis este un bunic devotat, chiar si in lupta cu dementa frontotemporala. Rumer Willis impartaseste momente emotionante cu fiica ei Louetta si il elogiaza pe Bruce pentru grija lui plina de iubire.

bruce willis

Rumer Willis Dezvaluie Momente Induiosatoare cu Bruce Willis ca Bunic Devotat

Star-ul din Die Hard sufera de dementa frontotemporala

Rumer Willis a impartasit o poveste emotionanta despre tatal sau, celebrul actor Bruce Willis. Ea a dezvaluit ca acesta este un bunic adorabil si devotat. Chiar si in mijlocul luptei cu dementa. Rumer a relatat ca Bruce, in varsta de 69 de ani, este Foarte tandru si grijuliu cu nepoata sa Louetta. Se poate vedea clar ca este un tata de fata.
In timpul unei aparitii la emisiunea Today, Rumer a laudat modul in care Bruce se descurca ca bunic, afirmand ca se comporta „atat de bine” cu micuta Louetta. Aceasta marturie aduce lumina in viata lui Bruce, care se confrunta cu dementa frontotemporala.
Rumer, in varsta de 35 de ani, a nascut-o pe Louetta anul trecut, in timp ce tatal sau se confrunta deja cu aceasta afectiune neurodegenerativa. Cu toate acestea, Bruce ramane un bunic dedicat si afectuos, bucurandu-se de fiecare moment petrecut alaturi de nepoata sa.
„L-am vazut cu surorile mele, cu surorile mele mai mici”, a marturisit Rumer, descriind momentele tandre pe care le petrece Bruce cu nepotica sa. Fiica actorului l-a numit pe Bruce „cel mai amuzant, magic si fermecator” bunic pentru Louetta.
Desi diagnosticul de dementa frontotemporala este o provocare, familia Willis-Moore face fata acestei situatii cu compasiune si rezilienta. Bruce continua sa ofere iubire si sprijin neconditionat familiei sale, fiind un exemplu de forta si dragoste in ciuda provocarilor cu care se confrunta. Bruce Willis este un icon al cinematografiei, renumit pentru rolurile din “Die Hard”, “Pulp Fiction” si “The Sixth Sense”.

Tanase adrian


More Posts for Show: Filme si seriale la minut
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights