Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Peaky Blinders filmul : Cillian Murphy revine in rolul principal

peaky blinders

Peaky Blinders: Cillian Murphy revine in rolul gangsterului Tommy Shelby intr-un nou film de lung metraj. Inspirat dupa serialul de succes. Descopera mai multe despre aceasta adaptare cinematografica aici!

peaky blinders

Revenire spectaculoasa: Cillian Murphy confirmat in noua productie Peaky Blinders

Tommy Shelby is back

Actorul irlandez Cillian Murphy, cunoscut pentru rolul sau remarcabil din „Oppenheimer”, a fost confirmat in rolul principal al lungmetrajului „Peaky Blinders”. Bazat pe celebrul serial cu acelasi nume. Vestea a fost data publicitatii de BBC. Si a starnit un val de entuziasm printre fanii seriei.
Murphy se intoarce in pielea gangsterului Tommy Shelby. Un personaj emblematic care a cucerit inimile telespectatorilor in toate cele sase sezoane ale serialului. Filmul va fi o continuare a povestii complexe si pline de dramatism a familiei Shelby si a bandei Peaky Blinders.
Productia va fi disponibila pe platforma de streaming Netflix. Dandu-le fanilor ocazia sa se bucure de aventurile fascinante ale gangsterilor din Birmingham. Murphy si-a exprimat entuziasmul pentru acest proiect intr-un mesaj postat pe Twitter. Confirmand ca lucrarile la film vor incepe in curand.
Serialul „Peaky Blinders” a fost un succes rasunator, captivand publicul cu povestea sa incalcita si cu interpretarile de exceptie ale actorilor. Actiunea se desfasoara in Birmingham, Anglia, la inceputul anilor 1920, iar costumele elegante si atmosfera sumbra au adus o nota distincta productiei.
Adaptarea cinematografica promite sa aduca pe marile ecrane intregul farmec al seriei, capturand esenta epocii interbelice si a luptei pentru supravietuire intr-o lume a violentei si coruptiei. Cu Cillian Murphy in rolul principal, „Peaky Blinders” se anunta a fi un eveniment cinematografic de neuitat, ce va incanta si va surprinde publicul din intreaga lume. Cillian Murphy a impresionat cu roluri in filme ca “Inception”, “Dunkirk” si in “Batman Begins”. Si a aratat o versatilitate si un talent actoricesc remarcabil.

Cillian Murphy in noul film

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights