Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Dedeman Botosani: Explozie in Timpul Lucrarilor la Gaz

dedeman botosani

Dedeman Botosani: Explozie in timpul lucrarilor la reteaua de gaz. Autoritatile investigheaza circumstantele, magazinul respecta toate normele de siguranta. 13 raniti. Imaginile sunt generate de AI.

dedeman botosani

Explozie la Dedeman Botosani:

13 raniti in timpul lucrarilor la reteaua de gaz

Vineri dimineata, o explozie puternica urmata de un incendiu a avut loc la magazinul Dedeman din Botosani. Incidentul s-a produs in timpul unor lucrari de intretinere la reteaua de gaz, executate de o firma autorizata. In urma exploziei, 13 persoane au fost ranite, dintre care patru se afla in stare grava. La momentul incidentului, in magazin se aflau peste 100 de persoane, inclusiv clienti si angajati.
Reprezentantii Dedeman au emis un comunicat in care au explicat circumstantele evenimentului. „In momentul exploziei, o firma externa autorizata desfasura lucrari la sistemul de alimentare cu gaz al magazinului. Autoritatile investigheaza circumstantele in care aceste lucrari ar putea fi asociate cu producerea exploziei. De asemenea, subliniem faptul ca magazinul Dedeman Botosani respecta toate normele de siguranta, avand toate autorizatiile si avizele necesare din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta”, se arata in comunicat.
Compania a declarat ca prioritatea sa este sa asigure ingrijirea si suportul necesar tuturor celor afectati de explozie. „Functionarea corecta a instalatiilor de protectie la incendiu a contribuit la limitarea proportiilor acestui incident. Colaboram strans cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta pentru a investiga si stabili cauzele exacte ale exploziei si vom reveni cu informatii oficiale in momentul in care toate anchetele vor fi finalizate”, a precizat Dedeman.
Autoritatile au declansat imediat planul rosu de interventie, mobilizand toate resursele disponibile pentru a gestiona situatia de urgenta. Pompierii si echipele de salvare au intervenit rapid pentru a stinge incendiul si a evacua persoanele aflate in magazin.
Explozia de la Dedeman Botosani a atras atentia asupra importantei respectarii stricte a normelor de siguranta in timpul lucrarilor de intretinere la retelele de gaz.

Sufrageria Stirilor

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights