Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Mad Max spin off. Povestea lui “Furiosa”

mad max

Mad Max: Furiosa – Descopera povestea captivanta a razboinicei neinfricate, Furiosa, si rolul sau crucial in universul Mad Max. Afla cum a devenit un simbol al rezistentei si al luptei pentru libertate intr-o lume post-apocaliptica dominata de haos si tiranie.

mad max

“You fabulous thing. You crawled out of a pitiless grave, deeper than hell. Only one thing that is going to do that for you. Not hope. Hate. No shame in hate. It’s one of the greatest forces of nature.”

Furiosa: A Mad Max Saga

Oh, Furiosa! Imaginaza-ti o eroina badass dintr-o lume post-apocaliptica, unde deodorantul este un lux si combustibilul este aur lichid. Furiosa, cu bratul ei robotic si privirea care poate taia metal, nu se incurca! In “Mad Max: Fury Road”, ea decide ca nu-i mai suporta pe sefii ei abuzivi si, ce sa vezi, fura un camion plin de sotii rapite si fuge in desert. Tare, nu?
Seria originala Mad Max, inceputa in anii ’70 cu Mel Gibson, ne-a adus o lume unde moda s-a oprit la piele si spini. Max Rockatansky e un politist devenit ratacitor, care navigheaza prin peisaje distruse, luptand cu tot felul de nebuni pe vehicule tunate. E o explozie de actiune si haos!
Furiosa spune povestea originala a eroinei interpretate initial de Charlize Theron. De data aceasta, viitoarea imparateasa este jucata de Anya Taylor Joy. Si apare si un Chris Hemsworth cu un nas modificat si multa barba de nici nu mai seamana cu Thor. Bai, e misto orice e din seria Mad Max. Ce m-a uimit la seria asta, totusi, este cat de multa benzina si motorina aveau oamenii si cat de putina apa. In rest, cam are de toate. Si noul film Furiosa nu se dezice deloc de seria originala. Nici nu te lasa sa respiri prea mult. Iar personajul principal are niste bilute cat casa poporului, desi e fata. Si e si descurcareata si desteapta. Misto filmul. Il recomand.

Mad Max saga continua

Tanase adrian


More Posts for Show: Filme si seriale la minut
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights