Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Coldplay la Bucuresti: Ce Trebuie Sa Stii Despre Concerte

Coldplay

Coldplay sustine doua concerte pe Arena Nationala din Bucuresti, pe 12 si 13 iunie. Afla tot ce trebuie sa stii despre acces, program si restrictii rutiere.

Coldplay

Programul complet si

detalii importante pentru concertele Coldplay la Bucuresti

Trupa Coldplay va sustine doua concerte in Romania, pe Arena Nationala din Bucuresti. Pe 12 si 13 iunie. Fanii trupei britanice se pregatesc sa fie martorii unor spectacole de neuitat, in cadrul turneului mondial “Music of the Spheres”.
Programul concertelor Coldplay la Bucuresti
Accesul spectatorilor va fi permis incepand cu ora 17:00, pentru a facilita un flux ordonat si pentru a evita aglomeratia la intrare. Concertul va incepe oficial la ora 18:30, cu EMAA, o talentata artista din Romania, urmata la 19:15 de Maisie Peters din Regatul Unit. Coldplay, va incepe la ora 20:30.
Accesul si biletele
Accesul pe stadion se va face numai pe baza unui bilet valid, iar fiecare bilet este destinat unei singure persoane, pentru o singura intrare. Spectatorii vor trebui sa pastreze biletul si bratara pe intreaga durata a evenimentului si sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul in care cineva paraseste zona evenimentului si doreste sa reintre, va trebui sa achizitioneze un nou bilet. Biletele pierdute, furate sau distruse nu pot fi inlocuite sau reemise.
Restrictii rutiere si recomandari de transport
Pentru a asigura desfasurarea fluenta a evenimentului, traficul rutier va fi restrictionat. Pe Bd. Pierre de Coubertin intre Str. Vatra Luminoasa si rondul de la intrarea in stadionul Arena Nationala. Organizatorii recomanda insistent utilizarea transportului public, deoarece la stadion nu vor fi amenajate locuri de parcare.
Bilete sold-out si Ticket Helpdesk
Ambele concerte Coldplay din Bucuresti sunt sold-out, conform platformelor de ticketing oficiale. Organizatorii avertizeaza impotriva achizitionarii biletelor din surse neoficiale, pentru a evita riscul de a cumpara bilete false. La stadion vor fi amplasate puncte de helpdesk pentru solutionarea eventualelor probleme legate de bilete.

Coldplay pe Arena Nationala

Tanase adrian


More Posts for Show: Concerte (Anunturi si Cronici)
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights