Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Gabriela Firea, Papa si Nicole Kidman sub lupa Ochiometrului

gabriela firea

Gabriela Firea face haz de necaz dupa alegeri, Papa Francisc sfatuieste preotii sa tina predici scurte, iar Nicole Kidman are parte de surprize picante. Toate astea si inca cateva sunt subiectele Ochiometrului de Servciu de azi. Atentie, urmeaza un pamflet. Imaginile sunt generate de AI si nu au neaparat legatura cu subiectul.

gabriela firea

Alegeri pierdute, predici scurte si surprize

la Hollywood

– In urma unui pacat stravechi si o sponsorizare cam ciudata, bietul Joey “Jaws” Chestnut s-a trezit dat afara din competitia de mancat hot dog. Organizatorii spun ca il primesc inapoi doar daca renunta la hot dogii vegani. Va renunta oare la pascut pe coclauri sau va fi nevoit sa haleasca doar chipsuri de cartofi de acum inainte? De-alea facute la cuptor.
– Nicole Kidman a acoperit urechile fiicei sale in timp ce Morgan Freeman a tinut un discurs n care s-a strecurat si un “F Word”. Nicole Kidman primise Premiul pentru Lifetime Achievement de la AFI.
Freeman a facut o gluma surprinzatoare. “Te intrebi, ‘Institutul American de Film? Cea mai inalta onoare pentru o cariera in film? Eu?’ ‘F—–k A,'” a spus el, declansand hohote de ras. Acuma, nu stim daca actrita chiar a acoperit la timp urechile fiicei. Si totusi, daca si “Dumnezeu” injura…
– Hunter Biden, fiul presedintelui american, primeste verdictul surprinzator: gasit vinovat de detinerea ilegala a unei arme de foc. Joe Biden, pus intr-o situatie delicata, raspunde cu un „Da” sigur, fara sa-si gratieze fiul. A spus si ca se simte mandru. De Justitie sau de fiu?
– Gabriela Firea,se astepta sa piarda, dar nu cu atat de mult. Oare de ce-a mai candidat? N-avea si ea oale de spalat pe acasa? Poate nu era tocmai prietena cu numerele. Intr-un univers paralel, Firea trecea mai des pe la orele de matematica. Si poate castiga. Coronita.
– Papa Francisc i-a mustruluit pe preoti: Predica sa aiba maxim 8 minute, altfel exista riscul de a adormi congregatia! In stilul sau caracteristic, Suveranul Pontif a adaugat ca preotii “dau prea mult cu gura”. “Omulia trebuie sa fie ca un espresso, scurt si tare!”. Sa treaca si pe la ai nostri ca astia zici ca-s platiti la minut, ora, ani intergalactici.

Gabriela Firea si matematica

Tanase adrian


More Posts for Show: OCHIOMETRUL DE SERVICIU
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights