Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Celine Dion primeste zilnic semne de la René Angélil

celine dion

Celine Dion inca primeste semne zilnice de la sotul ei decedat, René Angélil. Simtindu-i prezenta in viata de zi cu zi. Afla mai multe despre lupta ei continua dar si momentele emotionante. Imaginile sunt generate de AI

celine dion

Celine Dion, sprijinita de amintirea sotului

in lupta cu boala

La aproape opt ani de la pierderea sotului sau si fostului manager, René Angélil, din cauza cancerului, Céline Dion continua sa simta prezenta acestuia in viata cotidiana. Intr-un interviu recent acordat revistei People, celebra cantareata a dezvaluit ca primeste semne „tot timpul” de la Angélil. Care a murit in 2016 din cauza unui cancer la gat.
Dion, care se confrunta cu sindromul persoanei rigide (SPS), a declarat ca aceste semne o insotesc in timpul tratamentelor medicale pe care le urmeaza. Artista, in varsta de 56 de ani, a marturisit ca ia intotdeauna poze cu Angélil atunci cand merge la intalnirile cu medicii. Si ca are fotografii cu el raspandite peste tot in casa.
Fiind dedicata amintirii sotului sau, Dion a declarat: „Sunt inca maritata cu René. El este inca sotul meu. Cand merg la tratamentele mele sau cand am intalniri cu medicii, iau intotdeauna poze cu el”. Fiii lor, René-Charles, de 23 de ani, si gemenii Eddy si Nelson, de 13 ani, pastreaza si ei vie amintirea tatalui lor.
Dupa ce a fost diagnosticata cu SPS in august 2022, Dion si-a redus considerabil aparitiile publice. Concentrandu-se pe tratamentul intensiv si reabilitarea. Care implica terapie de cinci zile pe saptamana. In ciuda luptei cu boala debilitanta, Dion ramane optimista si inspirata de prezenta sotului sau.
La sfarsitul lunii mai, a fost lansat trailerul pentru documentarul „I Am: Céline Dion”. Regizat de Irene Taylor, nominalizata la Oscar. Dion a oferit echipei de filmare libertatea totala de a documenta viata sa si a familiei sale. Adaugand un strat de autenticitate si emotie povestii sale.

Tanase adrian


More Posts for Show: Stirile din Muzica
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights