Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Radu Mazare Eliberat Conditionat: Tribunalul Ilfov Explica Decizia

radu mazare

Radu Mazare a fost eliberat conditionat. Tribunalul Ilfov a luat in considerare si absolvirea unui curs de ingrijitor de spatii verzi. Imaginile au fost generate de AI.

radu mazare

Motivarea Tribunalului: Conduita si Activitatile Desfasurate de Mazare

in Penitenciar

Radu Mazare a fost eliberat conditionat, Tribunalul Ilfov spunand, in motivarea deciziei, ca fostul primar al Constantei a demonstrat o conduita exemplara in penitenciar. In document se subliniaza ca infractiunile pentru care Mazare a fost condamnat sunt grave. Iar prejudiciile aduse sunt considerabile. Cu toate acestea, instanta a considerat ca restul pedepsei poate fi executat in stare de libertate.
Motivarea Tribunalului Ilfov releva ca Radu Mazare a fost recompensat de 27 de ori in perioada detentiei. Si nu a fost sanctionat disciplinar. De asemenea, instanta a remarcat ca Mazare a participat activ la diverse activitati educationale si recreative. Inclusiv la un curs de recalificare profesionala de ingrijitor de spatii verzi. Aceste aspecte au fost esentiale in luarea deciziei de eliberare conditionata.
Tribunalul a mai aratat ca Radu Mazare nu are antecedente penale si ca, pe durata detentiei, a mentinut legaturi stranse cu familia sa, inclusiv casatorindu-se si devenind tata. Instanta a concluzionat ca procesul de reeducare este aproape finalizat si ca mentinerea lui Mazare in detentie nu mai este necesara.
In dosarul Polaris, Radu Mazare a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru luare de mita, abuz in serviciu si conflict de interese. In dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri, Mazare a primit o pedeapsa de noua ani pentru abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat. Aceste condamnari au fost contopite, rezultand o pedeapsa totala de noua ani.
Decizia Tribunalului Ilfov reflecta dispozitiile legale favorabile condamnatului privind eliberarea conditionata. Radu Mazare a fost pus in libertate la sfarsitul lunii mai, dupa ce a executat cinci ani din pedeapsa sa.

O decizie controversata

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights