Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Vremea picturilor lui Da Vinci: Templierii si Secretele

vremea

Vremea descoperirilor istorice si religioase in “Misterul Templierilor”. Exploreaza secretele lui Leonardo da Vinci si ale “Cinei de Taina”, dezvaluind indicii despre Maria Magdalena si erezii crestine. O incursiune in misterele Cavalerilor Templieri si ale Sfantului Graal, dezvaluind un puzzle captivant de conspiratii antice si enigme neasteptate. Imaginile au fost generate de AI.

vremea

Descopera “Misterul Templierilor”

sau “the Templar Revelation”

Autorii, Lynn Picknett si Clive Prince, cercetau viata si operele lui Leonardo da Vinci, inclusiv incercarile sale de a falsifica Giulgiul din Torino (despre care au scris in alta carte). Ei au descoperit o multime de indicii despre idei crestine neortodoxe. In imaginile folosite pentru a reprezenta personaje centrale din Noul Testament. Mai ales pe Ioan Botezatorul.Spre exemplu cele doua versiuni ale “Madonna din Pestera” si “Cina cea de Taina”.
Acum vine partea cu adevarat interesanta! In “Cina cea de Taina”, ei propun ca persoana asezata la stanga lui Iisus (din perspectiva privitorului) este Maria Magdalena. Nu Ioan Apostolul, asa cum cred majoritatea istoricilor de arta. Si aici devine si mai nebunesc. Ei arata ca unghiurile corpurilor lor formeaza litera M, o referinta la Magdalena, si ca ea si Iisus sunt imbracati in haine similare. Dar in culori opuse. Ca o imagine negativa. Unul al celuilalt.
Lynn si Clive mentioneaza alte semne misterioase: un cutit enigmatic indreptat spre unul dintre personaje. Leonardo da Vinci insusi ar fi in pictura, dar cu fata intoarsa de la Iisus. Iisus ar fi confruntat de o mana in dreapta sa, facand „gestul lui Ioan”, cu un deget aratator ridicat.
Incercand sa inteleaga semnificatia acestor imagini neobisnuite, ei au facut cercetari intr-un fir de erezie. Care se intinde pe mai mult de 2000 de ani. Pretind ca au gasit dovezi pentru aceasta traditie oculta in diverse subiecte, cum ar fi Cavalerii Templieri, Catharii, Gnosticismul, Sfantul Graal si legendele legate de sudul Frantei, in special orasul Rennes-le-Chateau.
In concluzie, “Misterul Templierilor” este o carte fascinanta. Ca si cum ai privi un puzzle urias, unde fiecare piesa dezvaluie un nou mister uluitor!

Vremea teoriilor

Tanase adrian


More Posts for Show: Cartile lu Tanase
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights