Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

George Simion, Justin Timberlake, Iulia Albu la Ochiometru

george simion

George Simion, Justin Timberlake, Noaptea lui Vlad si o rata vedeta sunt protagonistii editiei de azi din Ochiometrul de serviciu. Imaginile au fost generate de AI iar acesta este un pamflet. Si nu uitati ca, maine, e un concert extraordinar la Quantic cu Tapinarii. Bilete AICI.

george simion

Pamfletarul de serviciu

Ochiometrul in fiecare joi de la 13.00

– Nici superstarul Justin Timberlake nu scapa de necazuri! Marti dimineata, in chic-ul Sag Harbor, politia l-a prins beat crita la volanul BMW-ului sau. Multimea a scandat: „SexyBack in arest!”. Se pare ca nimeni nu te aplauda atunci cand bei. Sau, ma rog. NU la volan.
– Intr-o pustietate nordica din Las Vegas, politistii au dat peste un monolit misterios. Oare extraterestrii si-au parcat nava gresit? “O masina parcata pe dos” vorba lui Smiley. Politia recomanda drumetilor sa nu uite mancarea, apa si lanterna, in caz ca mai dau peste vreun „monolit extraterestru”. Dupa Utah si California, nici Nevada nu scapa de trendul cosmic! Maine poimaine apare “leloo Dallas Multipass”
– George Simion, marele sef al AUR, si-a anuntat candidatura la prezidentiale, dupa ce partidul a prins 15% la europarlamentare. La Arenele Romane, Simion a promis victorii marete si recompense de neimaginat. Boss, vezi ca aici nu esti in galerie. Asta nu e campionat de fotbal.
– Un cuplu din Olt a avut o nunta memorabila cand tortul, coborat artistic din tavan, a decis sa intre in decor… mai devreme decat planificat! Platforma s-a prabusit, lasand mireasa fara “momentul magic” si invitatii cu glicemia scazuta.
– Intr-o scena demna de o comedie neasteptata, o femeie din Bucuresti a iesit la plimbare cu rata ei. Iulia albu ce-o zice? In mijlocul traficului, pasarea a refuzat sa se lase indrumata, iar stapana a inceput sa strige ca la circ. Clipul a devenit viral pe internet, transformand rata intr-o celebritate urbana neasteptata. Ca sa nu iasa din trend, Iulia Albu ar trebui sa-si scoata curcanul la…inaintare

George Simion si Noaptea lui Vlad la Ochiometru

Si am fost si la film. La “Noaptea lui Vlad”. Un fel de “Night at the MUseum”. Dar parca scris de Eusebiu Camilar. N-am mai auzit atatea platitudini de cand ascultam discursurile lu nenea Klaus, sau ala de mai sus de la Arenele Romane. Actorii au jucat foarte prost. Vocile din off au fost pilaf cu carne. Singurii care au jucat bine a fost Radu Andrei Micu, Tomi Cristin si bineinteles Marius Bodochi. A fost un film ca un almanah prost din anii comunismului

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights