Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Evaluare Nationala 2024: Probele Scrise si Regulile Examenului

evaluare nationala 2024

Evaluare Nationala 2024: afla calendarul probelor scrise, regulile examenului si informatii importante pentru absolventii clasei a VIII-a. Pozele au fost generate de AI

evaluare nationala 2024

Ministerul Educatiei anunta reguli stricte si masuri de securitate pentru desfasurarea Evaluarii Nationale 2024,

inclusiv monitorizare audio-video in salile de examen.

Evaluarea Nationala 2024 pentru cei de clasa a VIII-a incepe marti, 25 iunie. Prima proba va fi cea scrisa, la Limba si literatura romana. A comunicat Ministerul Educatiei. Joi, 27 iunie, elevii vor sustine proba la matematica. Iar vineri, 28 iunie, cei care au studiat limba materna vor sustine proba specifica.
Peste 160.400 de elevi s-au inscris pentru sustinerea examenului, care va avea loc in 3.392 de unitati de invatamant/centre de examen. Accesul in centrele de examen este permis intre orele 8:00 si 8:30, elevii trebuind sa prezinte un act de identitate valid si sa aiba instrumente de scris cu cerneala sau pasta albastra. Examenul incepe la ora 9:00. Atunci, elevii vor primi brosura cu subiectele dar si hartie stampilata pentru ciorne.
Timpul alocat pentru rezolvarea subiectelor este de 120 de minute, iar elevii cu deficiente de vedere, auz sau tulburari de neurodezvoltare pot beneficia de prelungirea timpului de lucru cu pana la doua ore, in baza aprobarii Comisiei Judetene sau a Municipiului Bucuresti.
Ministerul Educatiei subliniaza ca elevii nu pot aduce in salile de examen materiale ajutatoare sau obiecte personale precum ghiozdane, telefoane mobile sau instrumente electronice. Probele vor fi monitorizate audio-video pentru a asigura corectitudinea examenului.
Rezultatele initiale vor fi afisate pe 3 iulie, iar contestatiile pot fi depuse pe 3 si 4 iulie. Rezultatele finale se vor afisa pe 9 iulie. Media de admitere la liceu se va calcula pe baza notelor obtinute la Evaluarea Nationala, iar Ministerul Educatiei a deschis linia TELVERDE 0800801100 pentru sesizarea eventualelor disfunctionalitati.

Evaluare Nationala 2024. Copiii dau bacalaureatul.

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights