Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Planeta Maimutelor: Noa si Nova o prietenie ciudata

planeta maimutelor

Planeta maimutelor: Intr-o lume post-apocaliptica, Noa, un tanar cimpanzeu rebel, porneste intr-o calatorie epica pentru a descoperi adevarul ascuns despre trecutul ingropat. Impreuna cu o aliata neasteptata, ei se confrunta cu pericolele si secretele unei societati medieval-tehnologice. Pozele au fost generate de AI

planeta maimutelor

Are you familiar with the concept of evolution? In their time, humans were capable of many great things. They could fly, like eagles fly. They could speak across oceans. But now, it is our time… and it is my kingdom. We will learn. Apes will learn. I will learn. And I… will conquer.

Planeta Maimutelor, Noul Regat

Deci, imaginati-va o lume post-apocaliptica, unde maimutele sunt acum conducatorii supremi ai planetei. Omul a devenit specia in declin, traind ascuns si speriat de umbra sa. Si si-a perdut glasul. Lumea asta e cam medievala, asa
Povestea se desfasoara la cateva generatii dupa domnia lui Caesar, liderul legendar al maimutelor din filmele anterioare. Noul protagonist este un tanar cimpanzeu pe nume Noa. El este curios, aventuros si, sa fim sinceri, cam rebel pentru standardele maimutesti. El incepe sa se indoiasca de tot ce i s-a spus despre trecut, asa ca decide sa plece intr-o calatorie epica pentru a descoperi adevarul. Pe drum, intalneste o femeie si formeaza un duo neasteptat. Ei descopera ca nu toate maimutele sunt la fel de rele si ca nu toti oamenii sunt neajutorati. Impreuna, incearca sa descopere ce s-a intamplat cu adevarat in trecut si cum pot sa creeze un viitor mai bun pentru ambele specii.
Unul dintre principalii raufacatori este un maimutoi malefic, care vrea sa pastreze ordinea actuala si sa elimine orice amenintare la adresa puterii sale. Ba chiar sa preia si mai multa putere spargand seiful urias al oamenilor.
Filmul este plin de momente tensionate, batalii epice si dialoguri inteligente. Efectele speciale sunt spectaculoase, aducand la viata prin cgi niste maimute care par reale.
Si, desigur, nu lipsesc momentele amuzante, pentru ca ce ar fi un film cu maimute fara cateva glume si situatii comice? Eu il recomand.

Planeta Maimutelor un nou regat

Tanase adrian


More Posts for Show: Filme si seriale la minut
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights