Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Theo Rose, Tudor Chirila, Teodosie si Hawk Thua

theo rose

Theo Rose a scos o piesa noua, Chirila trimite liceenii in strainatate, Teodosie abereaza ca de obicei iar internetul a luat-o razna in ultima perioada. Toate astea sunt tratate pe scurt in Ochiometrul de serviciu de azi. Imaginile au fost generate de AI

theo rose

A innebunit internetul

Ochiometrul de serviciu

Sa le luam pe rand:
– Theo Rose a scos o piesa in care zice ca ea nu se duce in club, ca ea se duce si sambata la munca. La munca campului sa ne intelegem Secera si ciocanul, frate, ce atata distractie? Piesa e populara cu manea. Evident.
– Eu cred ca e o legatura intre prima stire si a doua. De ce? Acest Ana si Caiafa, 2 in 1, acest arhipopa al Tomisului, Teodosie. Ce-a facut iar? A zis ca femeile abuzate ar trebui sa-si duca crucea, Ca s-au casatorit la biserica si e o sfanta taina. Daca ar fi dupa el le-ar arde pe rug ca pe vrajitoare doar pentru ca au ridicat ochii la barbatul lor. Vezi ca a sunat anul 1300 si isi vrea ideile astea proaste inapoi.
– Tudor Chirila a dat iar cu declaratia in populatie. Victime au fost elevii de liceu. Care au fost sfatuiti sa plece din tara. Asta imi aduce aminte cand a zis: “atata timp cat avem marea, ma p..s pe ea de Vama Veche.” Bha si s-a tinut de cuvant.
– Are in continuare sens ce urmeaza. Ati auzit de hawk Thua? Eu initial am crezut ca e ceva cu supereroi. Ca asa era prezentata. Nu e. E o fata care intr-un interviu pe tik tok a exemplificat sunetul pe care il face atunci cand scuipa pe organele genitale ale partenerului. Superb, nu? Arta, cultura. ce mama ma-sii?
– In rest mai vreau sa va mai zic sa nu mai faceti meme-uri cu Metallica si Manelisti. Ca nu e nicio legatura intre Coldplay si Metallica. Si mai gata cu subiectul asta. Ca vine fotbalul peste noi. Hai Romania!

Theo Rose, Tudor Chirila, Teodosie

Tanase adrian


More Posts for Show: OCHIOMETRUL DE SERVICIU
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights