Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Cargo la Quantic. Un concert pentru suflet

cargo

Cargo a sustinut un concert in clubul Quantic din capitala. Cea mai iubita trupa e rock din Romania ne-a gadilat urechile si sufletul intr-un mod placut.

cargo

Trupa mea de Suflet

Cargo

Nu stiu ce as fi fost azi, sau cum as fi fost, daca nu ar fi existat trupa Cargo. Am descoperit-o prin 1995. Cu albumul Destin. Si a devenit automat trupa mea preferata. Albumul ala suna cumva. Si trupa asta a sunat mereu cumva. Cumva altfel, cumva greu, cumva romanesc.
Concertul de la Arenele Romane, concertul de Colinde. Apoi prietenia cu Adi Barar. Asa am ajuns la Atomic. Ultima oara m-am vazut cu Adi in culise la Quantic. Cantasem cu Semne in deschidere la Cargo. Si mi-a zis ca nu l-am mai sunat demult. Sugubat ca de obicei mi-a zis “ai formatie” acum. Sau nu pot sa uit cum m-a urcat pe scena in Laptarie la Aproape de Voi si m-a tinut in brate.
Adi s-a dus. dar trupa mi-a ramas in suflet. Chiar cred ca e cea mai iubita trupa de rock din Romania. E o trupa cu suflet. Cu mult suflet. Noul chitarist a invatat bine de la Adi. Are atitudine de rockstar si da bine cu chitara. Care suna a Cargo. Care uneori suna de parca Adi e inca acolo. Si cumva a fost. Pe ecrane dar si in inimile noastre. Minunat concert a fost. Adi Igrisan a plecat sa fumeze cat lumea a cantat “Nu mai am tigari”. Imi place cum incearca sa-l puna in evidenta pe noul chitarist dar se si simte o conexiune si o coeziune intre membrii trupei. Si a sunat cum a sunat mereu. A Cargo. Sunetul excelent oferit de Quantic, luminile, publicul. Toate s-au reunit ca sa iasa o seara excelenta. Si am plecat cu sufletul pliin. Plin de trupa Cargo.

Cargo la Quantic

Tanase adrian


More Posts for Show: Concerte (Anunturi si Cronici)
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights