Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Joe Biden si Donald Trump in prima dezbatere prezidentiala

joe biden

Joe Biden si Donald Trump s-au confruntat in prima dezbatere prezidentiala televizata. Au dscutat teme precum Ucraina, inflatia si imigratia, intr-un schimb tensionat de replici inaintea alegerilor cruciale din SUA. Imaginile au fost generate de AI.

joe biden

Confruntare Tensionata intre Biden si Trump

pe Teme Internationale si Economice

Intr-o confruntare intensa, Joe Biden si Donald Trump au participat la prima dezbatere prezidentiala din aceasta toamna. Organizata de CNN. Evenimentul a avut loc fara public si a durat o ora si jumatate. Timp in care cei doi candidati si-au aruncat acuzatii si au discutat pe teme cruciale precum inflatia, imigratia si razboiul din Ucraina.
Biden a fost ofensiv, desi uneori confuz. Iar Trump a lansat afirmatii false cu aplomb. Microfoanele au fost inchise, cu exceptia candidatului care a vorbit, iar notitele scrise si alte elemente de recuzita au fost interzise. Cei doi nu si-au dat mana la intrarea in platou si nu au avut voie sa-si consulte staff-ul de campanie in pauze.
Intr-un schimb de replici tensionat pe tema razboiului din Ucraina, Biden a avertizat ca Vladimir Putin este un “criminal de razboi” care doreste sa restabileasca “vechiul imperiu sovietic”. Trump a criticat iesirea lui Biden din Afganistan, considerand-o un semn de incompetenta care a incurajat invazia rusa in Ucraina.
De asemenea, Trump a sugerat ca razboiul din Gaza nu ar fi avut loc sub administratia sa. Biden si-a aparat politicile externe si sprijinul pentru Israel, subliniind ca Hamas nu doreste incheierea razboiului.
Un sondaj CNN a relevat ca 67% dintre alegatorii care au urmarit dezbaterea considera ca Trump a avut o performanta mai buna, in timp ce 33% l-au favorizat pe Biden. Aceasta a marcat un moment crucial in campania electorala, influentand opinia publicului inaintea alegerilor din noiembrie.

Joe Biden si Donald Trump in Prima Dezbatere Prezidentiala Televizata: Schimburi Tensionate si Acuzatii Reciproc

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights