Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Gladiator 2: Paul Mescal si Pedro Pascal in primele poze

gladiator 2

Gladiator 2: Paul Mescal il infrunta pe Pedro Pascal intr-o confruntare epica. Urmareste-l pe Mescal ca Lucius Verus si pe Pascal ca Acacius in acest sequel mult asteptat, cu premiera la finalul anului. Au aparut primele poze. Sursa Paramountpics. Featured image a fost facuta cu AI.

gladiator 2

Confruntari Intense si Reveniri Surprinzatoare in Noul Sequel

Gladiator 2

La 24 de ani dupa ce „Gladiator” a castigat premiul Oscar, Paul Mescal este infatisat in costum de gladiator. In timp ce lupta cu un Pedro Pascal insangerat in mult-anticipatul sequel, „Gladiator 2”. Filmul, care va avea premiera la finalul acestui an, promite sa fie un hit de box office. Aducand in prim-plan actori de renume si scene de lupta impresionante.
Actorul irlandez Paul Mescal, in varsta de 28 de ani, interpreteaza rolul lui Lucius Verus, fiul Lucillei. Care in filmul original din anul 2000 era portretizat drept copil. Primele imagini din film il arata pe Mescal in kilt de piele si platosa, aducand aminte de predecesorul sau, Kurt Russell, care nu va aparea in sequel.
Pedro Pascal, cunoscut pentru rolurile sale in „The Mandalorian” si „Game of Thrones”, il interpreteaza pe generalul roman Acacius, care s-a antrenat ca gladiator sub comanda lui Maximus, personajul lui Russell. Pascal descrie personajul sau ca fiind un general extrem de abil si un criminal eficient. „Acacius a invatat de la cel mai bun, dar la finalul zilei este o persoana diferita. Maximus este Maximus, nu poate fi replicat. Asta inseamna ca Acacius este capabil de lucruri diferite”, a spus Pascal pentru Vanity Fair.
De asemenea, Denzel Washington, in varsta de 69 de ani, va fi vazut pentru prima oara in rolul lui Macrinus, un traficant de arme care traieste o viata opulenta si tine gladiatorii pentru distractia lui personala.

Gladiator 2: Primele poze de la Paramount Pics

Tanase adrian


More Posts for Show: Filme si seriale la minut
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights