Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Iulie 2024: Concertele Tapinarii pe luna asta. Festivaluri si Lehliu

iulie

Iulie: trupa Tapinarii va electriza publicul la cinci evenimente de top din Romania. Vor concerta la BZM Fest in Buzau. La Ferma Homoraciu in Prahova. La Festivalul OUTDOORZ 2024 in Bran, la Lehliu la Partid si la Festivalul PRINTRE MAGURI X in Magureni, Prahova. Fiecare eveniment promite experiente unice si muzica de neuitat in decoruri naturale impresionante.

iulie

Tapinarii la Printre Maguri

5 iulie 2024

In cadrul celei de-a zecea editii a Festivalului PRINTRE MAGURI, trupa Tapinarii va sustine un concert de neuitat in gradina din Satul Banului, Magureni,Editia aniversara a zecea a Festivalului PRINTRE MAGURI aduce trei zile de muzica live, dans si activitati in natura la Magureni, Prahova.. Vor mai canta: Marius Matache, Oliver Ciobanu, Catalin Stepa, Claudia Serdan, Dinu Olarasu, Dan Byron & Doru Trascau, Antract, Adi Bezna, Ovidiu Mihailescu, Stema, Krypton Acustic, Nicu Alifantis & ZAN, si TAXI.

Iulie cu festivaluri si concerte

buzau

Tapinarii la BZM Fest

Buzau, 11 iulie

Pe 11 iulie, trupa Tapinarii va electriza publicul la BZM Fest din Buzau, un festival amplu ce promite experiente unice in 10 zone diverse, incluzand scene, zone de relaxare, street food si activitati pentru toate varstele. Festivalul are loc la Vila Albatros din Buzau.

Iulie la Partid

lehliu

Tapinarii si Fara Zahar la Lehliu

19 iulie, La Partid

Doamnelor si domnilor, Fara Zahar si Tapinarii, in Lehliu, la Partid!!!!
Madarfacarii vin la noi in formula cu care ne-au obisnuit: 4 prieteni, doua trupe, o singura scena, o carciuma plina si o atmosfera cum doar ei stiu sa faca.
Va pregatim o seara de vara cu multa bere rece dar si cu Ciocolata amaruie, in care vom trece impreuna peste Criza de 40 de ani si vom parcurge cu totii drumul initiatic catre Dealul Polonic.
Dupa cum sunteti obisnuiti, bilete gasiti aici: https://www.iabilet.ro/bilete-la-partid-lehliu-venue-7407/ sau direct la 0755087171.
La telefon raspund madarfacarii nostri!

folk bun

Tapinarii la Folk Bun

ferma Homoraciu, 20 iulie

Pe 19 si 20 iulie, Ferma Homoraciu din Prahova gazduieste un festival de exceptie. Unde trupele Fara Zahar si Tapinarii vor sustine un show memorabil. Pe 20 iulie. Evenimentul include si artisti precum Alina Manole, Mircea Baniciu, Mircea Vintila, si Cristi dumitrascu, promitand o zi plina de muzica buna si experiente de neuitat intr-un decor natural de poveste.

Iulie la Folk Bun

iulie

Tapinarii la Bran

26 iulie

Pe 26 iulie, in cadrul festivalului OUTDOORZ 2024, trupa Tapinarii va electriza atmosfera la Bran, oferind un concert plin de energie si ritmuri captivante. Evenimentul aduna pasionati de natura si aventura, oferind si alte activitati variate precum escavarele, jocurile de aer liber si atelierele creative. Fii parte din experienta OUTDOORZ la Bran si bucura-te de o vara memorabila cu muzica si aventura!

Tanase adrian


More Posts for Show: Concerte (Anunturi si Cronici)
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights