Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Rezultate Evaluare Nationala 2024: Note si Contestatii pe Judete

Rezultate Evaluare Nationala 2024:

Rezultate Evaluare Nationala 2024: afla notele pe judete, cum sa depui contestatii si cand se anunta rezultatele finale. Verifica notele pe evaluare.edu.ro! Imaginile au fost generate de AI.

Rezultate Evaluare Nationala 2024:

Detalii Despre Publicarea Rezultatelor

si Procedura Contestatiilor

Rezultatele de la Evaluarea Nationala 2024 au fost publicate miercuri, 3 iulie, pe site-ul oficial evaluare.edu.ro. Conform calendarului anuntat de Ministerul Educatiei. Elevii si parintii pot verifica notele folosind codurile individuale distribuite la prima proba. Asigurandu-se astfel anonimitatea si respectarea Regulamentului general privind protectia datelor personale.
Notele sunt afisate pe judete si pot fi consultate si pe Digi24.ro.
In cazul in care elevii sunt nemultumiti de rezultatele obtinute, acestia pot depune contestatii. In perioada 3 iulie, intre orele 16:00 si 19:00, si 4 iulie, intre orele 08:00 si 12:00. Contestatiile pot fi depuse fie la centrele de examen, fie transmise electronic.
Pentru validarea contestatiilor, elevii trebuie sa completeze si sa semneze o declaratie-tip, confirmand ca sunt constienti de posibilitatea modificarii notei initiale, fie prin crestere, fie prin descrestere.
Dupa solutionarea contestatiilor, rezultatele finale ale Evaluarii Nationale 2024 vor fi anuntate pe 9 iulie. Nota obtinuta in urma contestatiilor este definitiva si nu poate fi modificata ulterior, reprezentand nota finala la proba respectiva.
Pentru a consulta notele, fiecare elev trebuie sa introduca codul primit de la scoala pe platforma evaluare.edu.ro. Tabelul afisat va contine codul candidatului, scoala de provenienta, nota obtinuta la evaluare, nota dupa contestatie, daca este cazul, si media finala la Evaluarea Nationala.
Ministerul Educatiei incurajeaza elevii si parintii sa verifice rezultatele si sa utilizeze optiunea de contestatie daca este necesar, pentru a asigura corectitudinea si transparenta procesului de evaluare. Fiecare etapa a acestui proces este menita sa garanteze evaluarea corecta a cunostintelor si competentelor elevilor, contribuind la un sistem educational echitabil.

Rezultate Evaluare Nationala 2024: Verifica Notele pe Judete si Procedura de Contestatii

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights