Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Will Smith in Bad Boys: Ride or Die 2024 Actiune Exploziva

will smith

Will Smith si Martin Lawrence intr-o noua aventura plina de rasete si actiune in ‘Bad Boys: Ride or Die‘. Mike Lowrey s-a casatorit, dar Marcus Burnett intra in coma la nunta lui. Impreuna, cei doi si aliatii lor incearca sa reabiliteze numele fostului lor sef, descoperind adevaruri socante intr-o urmarire plina de evadari si peripetii. Baietii rai isi duc adrenalina si umorul la maxim. Imaginile au fost generate de AI.

will smith

– No! Windshield wiper fluid is flammable!
– I ain’t no damn scientist!

Bad Boys Ride or Die

Bai Cinefililor! Sa va povestesc despre ultima aventura a lu Mike si Marcus – “Bad Boys: Ride or Die”. Pregatiti-va pentru un roller-coaster de rasete, explozii si momente de genul “ce rahat turcesc tocmai s-a intamplat?”.
Incepem cu Mike Lowrey (Will Smith), care a luat decizia vietii lui: s-a casatorit cu terapeuta lui fizica, Christine. Si sunt pe drum ca sa ajunga rapid la nunta. Tocmai atunci cineva se decide sa jefuiasca un magazin. Deci stiti ce urmeaza. Ajung in sfarsit si incepe un mare party. Pana cand Marcus Burnett (Martin Lawrence), are un mic atac de cord la nunta si intra in coma. Nu va speriati. Marcus isi revine rapid si acum crede ca e invincibil. Ce ar putea merge prost?
Dupa asta, Marcus si Mike afla ca fostul lor sef, Captain Howard, a fost acuzat post-mortem de coruptie. Over their “dead” bodies! Alaturi de Captain Rita Secada si noul ei iubit, candidatul la primarie Adam Lockwood, baietii nostri pun la cale un plan sa-l reabiliteze pe Howard.
Desigur, aventura nu ar fi completa fara o vizita la fiul lui Mike, Armando Aretas, care este in inchisoare pentru uciderea lui Howard. Armando are cate ceva e spus: Howard nu era corupt si chiar stia cine sunt adevaratii vinovati.
Umeaza o nebunie totala: evadari spectaculoase, hackeri misteriosi, mercenaridin carteluri si un elicopter care se prabuseste. Mike, Marcus si Armando devin fugari, cu toata lumea pe urmele lor.
Punctul culminant are loc intr-un parc tematic abandonat, unde crocodilii si gangsterii isi dau intalnire intr-o lupta epica. Finalul? Va las pe voi sa vedeti cum se termina! Pe mine m-a uns pe suflet. Nu se dezice cu nimic de filmele originale. Pregatiti popcornul si bucurati-va de spectacol!

Will Smith si Martin Lawrence

Tanase adrian


More Posts for Show: Filme si seriale la minut
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights