Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Pisica lui Schrodinger si Misterele Universului in Dark Matter

pisica

Pisica lui Schrödinger te duce in Multiverse. In Dark Matter. Descopera universuri paralele si calatorii fascinante in noul hit SF de pe Apple TV+. Facut dupa romanul cu acelasi nume din 2016. Practic, o sa intelegeti mai mult despre multiverse dar si despre pisica aia faimoasa. E o problema de fizica. Nu una filosofica. Imaginile au fost generate de AI

pisica

“When I came back, I thought I’d only have him to deal with. I should have known there would be more.”

Dark Matter

Hai sa va povestesc un serial super intrigant! Se numeste Dark Matter si e o combinatie de SF si thriller. Cu teoria multiversului si pisica lui Schrödinger. Jason Dessen, un prof de fizica din Chicago, duce o viata linistita. Cu sotia lui, Daniela, si fiul lor, Charlie. Dupa ce merge la o petrecere intr-un bar local, e rapit de un tip mascat, care il drogheaza si il duce pe un santier. Jason se trezeste intr-un laborator misterios. Unde Amanda si Leighton par super happy ca “s-a intors”.
Confuz si speriat, Jason fuge acasa. Dar descopera ca totul e schimbat: Daniela si Charlie nu mai exista, iar Amanda sustine ca locuieste cu el. De fapt, cel care l-a rapit pe Jason e un alt Jason, Jason #02, care acum traieste viata lui Jason #01 cu Daniela si Charlie.
Jason #01 afla ca Jason #02 a inventat o metoda de a calatori intre dimensiuni alternative folosind o cutie metalica si un drog special. Inspirat de teoria multiversului si de experimentul pisicii lui Schrödinger. El si Amanda incearca sa gaseasca drumul inapoi in lumea lui Jason #01, dar tot ajung in lumi pustii si distruse, in care starea lor mentala afecteaza realitatea perceputa.
Intre timp, Jason #02 devine suspicios si incearca sa-si consolideze pozitia in noua viata. Dupa o serie de aventuri si tradari, Jason #01 si familia lui reusesc sa scape intr-o alta realitate, dar nu inainte de a se intalni cu o multime de Jasoni care incearca sa-si recupereze vietile. La final, familia lui Jason #01 pleaca intr-o lume mai buna, lasand in urma o lume plina de Jasoni pierduti intre dimensiuni.
Dark Matter exploreaza complexitatea alegerilor si impactul lor asupra diferitelor realitati, intr-un mod captivant si plin de suspans. E chiar misto.

Pisica e un atom. In Superpozitie

Tanase adrian


More Posts for Show: Filme si seriale la minut
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights