Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

TAROM discuta despagubiri pentru pasagerii afectati de anulari

tarom

TAROM discuta cu ANPC despre despagubiri pentru pasagerii afectati de anularea zborurilor, oferind solutii clare si compensari. Imaginile au fost generate de AI.

tarom

Solutii si Recomandari pentru Pasagerii TAROM

cu Zboruri Anulate

Conducerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a invitat marti reprezentanti ai TAROM. Pentru a discuta modalitatile concrete prin care pasagerii afectati de recentele anulari de zboruri vor fi despagubiti. In urma protestului pilotilor TAROM, peste 2.000 de pasageri au fost afectati.
Solutii si Recomandari pentru Pasagerii TAROM cu Zboruri Anulate
In cadrul discutiilor, s-a stabilit ca pasagerii care au achizitionat bilete direct de la TAROM si care depun cerere de rambursare a compensatiilor vor fi despagubiti conform legii. Potrivit Regulamentului european 261/2004, compensatiile variaza intre 250 si 600 de euro, in functie de distanta zborului anulat.
Purtatorul de cuvant al Companiei, Alexandru Anghel, a explicat procedura pentru cei care nu au achizitionat biletele direct de la companie. Pasagerii pot trimite un e-mail la adresa despagubire8iulie@tarom.ro. Prezentand dovada biletului si a cheltuielilor suplimentare.
ANPC recomanda pasagerilor sa pastreze si sa puna la dispozitie bonurile si facturile. Pentru cheltuielile cu cazarea, transportul si obiectele de minima necesitate. In perioada in care zborul a fost anulat si pana la rerutare.
Compensatii Suplimentare si Masuri Preventive
Compania a informat ANPC despre masurile ce au fost luate.Ca sa nu fie probleme probleme in sezonul estival 2024. In caz de anulare, intarziere sau overbooking, pasagerii pot primi compensatii sub forma de voucher electronic, valorand mai mult decat suma compensata in numerar.
Pasagerii sunt incurajati sa consulte sectiunea “Drepturile pasagerilor” pe site-ul TAROM pentru informatii detaliate si sa foloseasca canalele disponibile pentru a-si exercita drepturile.
Astfel, TAROM si ANPC colaboreaza pentru a asigura o solutionare rapida si echitabila a situatiilor neplacute aparute in urma anularilor recente de zboruri.

Proceduri clare pentru despagubirea pasagerilor afectati

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights