Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Titanic si teoria Relativitatii. Trilobitul in Epoca moderna

titanic

Titanic se scufunda in timp ce oamenii descopereau zborul. Ca apoi sa si inceapa Primul Razboi Mondial. Bine ati venit in Epoca Moderna. Avansul tehnologic nu e suficient pentru umanitate. Ca asa au stiut trilobitii de cand erau ei mici. Perioada asta e ca o lectie de viata. Hai sa vedem ce au facut trilobitii in epoca moderna. Imaginile au fost generate de AI, iar aceasta e o poveste fantastica moralizatoare.

titanic

Trilobitul prin nebunia umana:

O comedie in epoca moderna

Ei si, dupa ce s-au dus cu masina in tufis, trilobitul si trilobita au calatorit in viitor. Asa s-a intamplat. Va zic. Si au ajuns in Epoca Moderna.
Era anul 1900. Si toti oamenii vorbeau despre masini zburatoare si roboti. De bucatarie? “Pai, de ce nu inventeaza un robot care sa-mi aduca niste rontaieli?”, a intrebat trilobita, ridicand din sprancene? “Ca ai mancat deja prea multe” II raspunse trilobitul usor iritat.
Fusese deranjat de la citit, vezi doamne. Ce citea el?
“Auzi tu, zapacito, astia vorbesc de masini zburatoare. Si a noastra a zburat. In Tufis.”
Habar nu aveau ei ca peste trei ani, Fratii Wright urmau sa faca primul Zbor.
Trilobitul a ridicat atunci din sprancene. Si, crezand ca asa va grabi timpul si vor inventa mai repede ceva colosal, s-a apucat si el de scris.
A aflat si de un profesor traznit care avea o teorie absolut interesanta. Si atunci si-a dat seama de ce zburasera cu masina in tufis. Si s-a lasat de scris. Au avut si un pic de ghinion.
In 1912 s-au urcat pe Titanic. Care s-a intalnit cu un cub de gheata din bautura uriasului si s-a scufundat. Destul de lent, dar s-a scufundat. Nu-i bai. ca trilobitii doar stiau sa inoate.
Si au inotat vreo doi ani asa. Cand au ajuns la mal a inceput razboul. Ala mare. Primul. Si totul de la un glont.

Titanic i-a facut sa inoate

Gandindu-se ca asta are legatura tot cu relativitatea, s-au dus in vizita la Einstein. L-au gasit ciufulit. Dar le-a ciufulit si lor creierul.
Pana au inteles mai bine ca traiau intr-o lume imensa. Intre timp, oamenii mureau pe capete in razboi si a mai fost si o revolutie bolsevica. Venea din spate comunismul. dar depre asta in alt episod. Trilobitii au asteptat linistiti sfarsitul razboiului. Pentru ca timpul si spatiul sunt relative. Si s-au gandit. “Cum pot oamenii sa creeze asa lucruri utile si frumoase si cu toate astea sa fie atat de meschini?” Era atata distrugere in creatie.

titanic

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights