Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Indigestie verbala, usturoi si dosare penale la Ochiometru

indigestie

Indigestie si aventuri neasteptate in editia de azi a Ochiometrului de Serviciu: incident tragic in Bucegi, Mircea Geoana despre armata, piloti Tarom si salarii, trafic de serpi spre China, usturoi Danubius, primarul din nordul Frantei si excentricitati moldovenesti, plus Nicki Minaj si temeri financiare. Imaginile au fost generate de AI.

indigestie

Povesti amuzante si surprize neasteptate in Ochiometrul de Serviciu:

de la Bucegi la Nicki Minaj si usturoiul Danubius.

– In urma tragicului incident din Muntii Bucegi. Unde un urs a ucis o tanara. Vanatorul responsabil pentru impuscarea animalului se afla acum in fata unui dosar penal. Vezi ca aici e Romania, nu Scufita Rosie.
– Mircea Geoana: „Vremurile sunt complicate, avem nevoie de o armata puternica”. Astia zici ca au facut toti scoala cu Gheorghe Hagi.
– Pilotii Tarom acuza dureri de burta la bordul aeronavei, cer mancare mai buna si spun ca au minim 12000 de lei salariu. Dar asa chiar nu se mai poate. Pana cand o viata amara si un colon iritabil?
– Un barbat a fost prins cu peste 100 de serpi vii in pantaloni, incercand sa intre ilegal in China continentala din Hong Kong. Unii incearca sa treaca doar cu cate un piton, sau boa. Dar e atasat.
– Un nou soi de usturoi romanesc, Danubius, cu aroma si iuteala specifica, va fi disponibil in piete din luna viitoare. In sfarsit o veste buna. Poate ne mai facem bine. La cap.
– Intr-o hotarare inedita, semnata marti, primarul unui sat din nordul Frantei a ordonat incetarea ploii si aducerea soarelui stralucitor pana in octombrie. Asta da primar. Dar probabil va cere tot 25 la suta din ploaie sa cada numai pe casa lui.
– O fata din Madagascar mutata in Republica Moldova din dragoste a sfarsit prin a manca mai mult decat toata insula aia de pe care vine ea. Si a devenit Moldoveanca din Madagascar. Acum se va apuca de baut.
– Nicki Minaj nu a mai venit la Saga ca era un protest la cativa kilometri distanta si ii era frica pentru siguranta ei. Aiurea, nu primise banii inainte. Ii era mai frica de siguranta ei…financiara.

Indigestie, Usturoi, Serpi, ursi si alte bazaconii

Tanase adrian


More Posts for Show: OCHIOMETRUL DE SERVICIU
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights