Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

02feb8:00 pm11:51 pmTapinarii Anti Valentine’s Day in OradeaUrban Place

Event Details

oradea

Anti Valentine’s Day in Oradea

vineri 2 februarie 2023, Urban Place.

Dragi iubitori de muzica si prieteni ai sinceritatii,
Tapinarii, formatia vocal-instrumentala de doua voci si chitara, va invita cu caldura la un eveniment muzical unic in Oradea. Infruntati valul de traditii si dulcegarii si uniti-va intr-o experienta muzicala autentica la concertul nostru special Anti Valentine’s Day, ce va avea loc vineri, 2 februarie, in incinta Urban Place.
Fara promisiuni si declaratii siropoase, Tapinarii aduc pe scena versuri sincere, inspirate din viata reala, ce te vor atinge in profunzime. Renunta la conventii si alatura-te noua pentru o seara de muzica autentica, cu adevarat departe de stereotipurile romantice.
Biletul pentru acest eveniment captivant costa doar 50 de lei si poate fi achizitionat cu un simplu click pe link-ul urmator: https://m.iabilet.ro/bilete-oradea-tapinarii-anti…/
Indiferent de starea civila, va asteptam cu bratele deschise sa va bucurati de un concert in care muzica devine poveste, iar sinceritatea este la ea acasa. Share-uieste acest anunt si, in semn de multumire, vom inchina un pahar pentru fiecare distribuire.
Haideti sa cream impreuna o seara autentica, plina de emotie si muzica sincera! Va asteptam cu drag la concertul Tapinarilor, unde realitatea devine nota muzicala.

Time

(Friday) 8:00 pm - 11:51 pm(GMT+02:00) View in my time

Location

Urban Place

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights