Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

09feb9:00 pm11:00 pmTapinarii Anti Valentine’s Day in Timisoara 2024D'Arc

Event Details

timisoara

Anti Valentine’s Day in Timisoara

vineri, 9 februarie 2024, orele 21.00, D’arc

In orasul istoric Timisoara, unde umbrele trecutului se intalnesc cu ecoul muzicii, un eveniment remarcabil a fost pus in miscare de misterioasa formatie vocal-instrumentala Tapinarii.
Intr-o seara de 9 februarie, intr-un loc binecunoscut voua. Poarta numele de D’arc,. Acolo se va desfasura un concert de proportii alternative. “Anti Valentine’s Day”.
Versurile lor, asemenea unui cod muzical, ascund in ele intelesuri mai adanci,
Fara promisiuni dulci, aceasta experienta muzicala va fi o calatorie prin labirinturile emotionale, unde fiecare nota dezvaluie un secret bine pastrat.
Biletul de intrare, in valoare de 50 de ron, poate fi obtinut cu un singur click. Ca un descoperitor de mistere navigand prin indicii criptice: BILETE. Cei curajosi care accepta aceasta provocare muzicala vor avea sansa de a descifra un mesaj ascuns, o cheie catre o experienta unica. Veti redescoperi sinceritatea.
Indiferent de starea voastra civila, sunteti invitati sa faceti parte din acest eveniment muzical. O seara in care muzica devine limbajul prin care se deschid usi spre mistere mai profunde si emotii mai intunecate.
Primiti aceasta invitatie si pregatiti-va sa fiti martorii unui concert ce va rascoli fundatiile lumii cunoscute. La D’arc, secretele muzicii asteapta sa fie descoperite.
Cu intriga si anticipare,
Tapinarii

Time

(Friday) 9:00 pm - 11:00 pm(GMT+02:00) View in my time

Location

D'arc Timisoara

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights