Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

2017…va multumim

Anul 2017 l-am petrecut din nou alaturi de voi copii mari frumosi si va multumim inca o data din tot sufletul ca inca mai iubiti ironia, sarcasmul, poezia alternativa, ca nu ati uitat sa ganditi liber si sa cititi mereu printre randuri. Iar noi promitem sa fim la fel de sinceri si de consecventi si in 2018. Urmeaza un nou turneu anti valentine’s day, si de data asta in 10 orase. Datele le vom anunta ulterior. In 2017 am fost anti valentine’s day, atat alaturi de voi in strada prin orasele prin care am trecut cu colindul nostru anti valentine’s, cat si apoi pe scena. Va multumim ca, desi obositi dupa marsuri si scandari, v-ati mai facut timp sa veniti sa ne ascultati si pe noi. In 2018 sper sa nu mai fie nevoie sa iesiti in strada, dar daca o veti face noi va vom astepta ca de obicei dupa sa protestam si asa. Cei care au alta parere sunt bineveniti sa dam noroc si sa le cantam si lor. Apoi in primavara ajungem si in orasele in care nu apucam sa venim de anti valentine’s, iar vara ne gasiti in Vama Veche. si tot asa. In 2017 am lansat 4 cantece noi. 3 cu videoclip si unul doar in concerte.

In februarie am venit cu Taci, inca o piesa realista despre iubire dar va las sa va prindeti singuri despre ce e vorba:

In toamna am venit cu Copilarie. Multi ati spus ca v-am sensibilizat. ne bucuram si daca v-am pus pe ganduri un pic:

Iar acum in prag de iarna am mai scos un videoclip, Ideea pricipala este ca chiar daca aveti gusturi si idei diferite, puteti sta la aceeasi masa sa discutati si sa dati noroc:

Ce sa va zicem, nu ne asteptam noi ca ironia, sarcasmul si poezia alternativa sa faca chiar milioane de view-uri pe youtube, in asa fel incat sa ne facem cu totii prieteni noi care sa aprecieze ce apreciem cu totii, dar ca sa nu zicem ca n-am incercat dati si voi un subscribe la canalul oficial de youtube:
https://www.youtube.com/user/tapinariioficial

si daca tot sunteti darnici asa de sarbatori si un like si follow la pagina de facebook:
https://www.facebook.com/tapinariioficial/

Noi ne-am bucura enorm sa ajunga informatia la voi din ce in ce mai bine. Va pupam, va iubim, dam noroc si ne vedem in turneu in Februarie.

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights