Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Cluj: Luna Amara si Tapinarii in L’autre Cafe

cluj

Cluj gazduieste si in acest an concertul traditional de Rock alternativ vs Folk alternativ cu Luna Amara si Tapinarii. El va avea loc in L’Autre Cafe joi, 16 mai de la orele 19.00. Bilete AICI si mai jos.

cluj

Tapinarii si Luna Amara in Cluj

joi, 16 mai de la orele 19.00, L’autre Cafe

Buna, dragilor!
Stiti ce se intampla pe data de Joi, 16 mai? Ei bine, noi, baietii de la Luna Amara si Tapinarii, organizam un concert de zile mari la L’autre Cafe! Da, da, va invitam sa va alaturati petrecerii noastre muzicale, cu stil autentic!
O sa va dam o doza buna de ras si muzica buna, promitem! Veti fi incantati de muzicile noastre, si nu doar de ele, ci si de pretul biletului – doar 70 de lei! Ce zici de asta?
Si ca sa nu va lasam in ofsaid, puteti sa cumparati biletele aici: https://www.iabilet.ro/bilete-cluj-napoca-luna-amara-vs…/. Apoi, sunati-ne la 0741 245 311 sa ne spuneti ca sunteti pe faza, ca vreti o rezervare si va asteptam cu drag!
Indiferent daca sunteti singuri, in cuplu sau cu tot cartierul, sunteti bineveniti! Promitem ca va vom face sa radeti, sa cadeti pe ganduri si sa uitati de griji pentru o seara.
Deci, haideti sa facem Clujul sa se cutremure de ras si de muzica buna si sa cante cu noi! Va asteptam cu nerabdare!
Cu drag,
Echipele Luna Amara si Tapinarii
Si sa nu va faceti griji, nu va cerem sa veniti in costum si cravata sau in rochii elegante. Veniti asa cum va simtiti confortabil, fie ca e in blugi si tricou sau in pijamalele voastre preferate! Da, ai auzit bine, suntem relaxati si nu ne luam prea in serios. Important e sa va simtiti bine! Doar e o seara de rock si folk alternativ!

Luna Amara si Tapinarii la Cluj

Emisiuni audio si video. Video pe https://www.youtube.com/rockulutanase

Audio la un click and play distanta. E mare butonul.

Tot doar audio pe https://a5.asurahosting.com/public/227/podcasts. Adica accesand link-ul podcasts din meniu

Tanase adrian


More Posts for Show: Concerte (Anunturi si Cronici)
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights