Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Piedone, Uefa, Ilie Nastase si Jocurile de Noroc.

piedone

Piedone a ajuns pe locul doi in cel mai nou sondaj comandat de Digi24, Uefa i-a “grupat” pe suporterii englezi in cel mai rau famat cartier din Frankfurt. Ilie Nastase a fost facut “mare si prost” de Agassi. Iar jocurile de noroc vor pleca doar din localitatile mici. Cam despre asta e vorba in Ochiometrul de azi. Ne vedem la Hard rock Cafe pe 14 aprilie. Bilete AICI!

piedone

Ochiometrul de serviciu

editia a patra

– Un sondaj de opinie AtlasIntel este primul sondaj de opinie care il arata castigator la primarie pe Nicusor Dan. Acesta este urmat de Piedone si Cirstoiu. Piedone ar fi votat, totusi de 59,4 la suta dintre cei cu studii primare. Primare adica nu de primarie. Adica 1-4. Practic, aia care ii faceau “satanisti” pe cei care au fost la Colectiv. Bine ca reprezinta doar 30 de suta din votanti, desi ma asteptam sa fie mult mai multi “intelectuali” de-astia. Acum, o fi sau nu o fi vinovat Piedone, e macar vinovat moral. De ce? Pentru ca are tupeul de a candida. Dar, deh, daca se bazeaza pe asa electorat educat, la ce sa te mai astepti?
– Uefa, voit sau nu, le-a recomandat suporterilor “englezi” sa se cazeze in cel mai rau famat cartier din Frankfurt. Este atat un cartier rau famat cat si un cartier rau fumat.
– Andre Agassi a scris o carte. In care, pe langa faptul ca s-a laudat ca s-a drogat cu cocaina si a trecut testul mintind ca a baut apa dupa un coleg, vorbeste si de “Nasty” al nostru: „Imi vine sa-i dau una in nas romanului asta mare si prost, chiar daca are cu jumatate de metru si 45 de kilograme mai mult decat mine. Imi arunc racheta si plec de pe teren. Sa te ia naiba, Nastase”. Asta pentru ca Ilie Nastase l-ar fi numit “Snoopy”. Are dreptate Ilie, astea trebuiau spuse atunci, nu acum. Mai ales aia cu consumul. Nu acum cand nu poate pati nimic.

Piedone ca Piedone, Dar Nasty e Ilie Nastase

  • In schimb revista care a scris stirea ar trebui sa se uite un pic pe text: “Agassi a povestit si cum a decurs o intalnire din copilarie cu Ilie Nastase. Tatal lui Agassi, Mike, care a decedat intre timp, a insistat ca „Nasty” sa schimbe cateva mingi cu Ilie Nastase, care era un tenismen in voga la acea vreme.” Pai ce treaba aveai tu daca “Nasty” juca cu Ilie Nastase? Treaba lui, lor, ma rog.
  • Dupa ce au anuntat cu surle si trambite ca muta jocurile de noroc in afara localitatilor, alesii neamului s-au sucit. Le muta. dar doar din localitatile cu mai putin de 15.000 de lucuitori. Si micsoreaza panourile publicitare. “Sa se revizuiasca, primesc, dar sa nu se schimbe nimica…”

Si nu uitati, emisiuni audio si video. Video pe https://www.youtube.com/rockulutanase

Audio la un click and play distanta. E mare butonul.

Tot doar audio pe https://a5.asurahosting.com/public/227/podcasts. Adica accesand link-ul podcasts din meniu

Tanase adrian


More Posts for Show: OCHIOMETRUL DE SERVICIU
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights