Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Oradea: Tapinarii Anti Valentine’s Day 2024

oradea

Oradea gazduieste in februarie evenimentul traditional Anti Valentine’s Day al trupei Tapinarii. Pe 2 februarie, mai exact, in Urban Place de la orele 20.00. Biletul costa 50 de ron si pote fi achizitionat aici sau mai jos.

oradea

Anti Valentine’s Day in Oradea

vineri 2 februarie 2023, Urban Place.

Dragi iubitori de muzica si prieteni ai sinceritatii,
Tapinarii, formatia vocal-instrumentala de doua voci si chitara, va invita cu caldura la un eveniment muzical unic in Oradea. Infruntati valul de traditii si dulcegarii si uniti-va intr-o experienta muzicala autentica la concertul nostru special Anti Valentine’s Day, ce va avea loc vineri, 2 februarie, in incinta Urban Place.
Fara promisiuni si declaratii siropoase, Tapinarii aduc pe scena versuri sincere, inspirate din viata reala, ce te vor atinge in profunzime. Renunta la conventii si alatura-te noua pentru o seara de muzica autentica, cu adevarat departe de stereotipurile romantice.
Biletul pentru acest eveniment captivant costa doar 50 de lei si poate fi achizitionat cu un simplu click pe link-ul urmator: https://m.iabilet.ro/bilete-oradea-tapinarii-anti…/
Indiferent de starea civila, va asteptam cu bratele deschise sa va bucurati de un concert in care muzica devine poveste, iar sinceritatea este la ea acasa. Share-uieste acest anunt si, in semn de multumire, vom inchina un pahar pentru fiecare distribuire.
Haideti sa cream impreuna o seara autentica, plina de emotie si muzica sincera! Va asteptam cu drag la concertul Tapinarilor, unde realitatea devine nota muzicala.

Tapinarii Anti Valentine’s

Dragi ascultatori avizati si suflete curajoase,

Intr-o lume inundata de dulcegarii si clisee romantice, Tapinarii vin sa va ofere o pauza autentica, aducand pe scena un spectacol ce se hraneste din pulsatia realitatii. Fie ca va aflati intr-o relatie sau sunteti in cautarea iubirii, Anti Valentine’s Day va fi o calatorie muzicala fara masti si artificii.

Alaturati-va noua pentru o experienta sonora ce va rezona in sufletul fiecarui intelectual romantic.

Biletele sunt disponibile la pretul de 50 de lei, iar achizitionarea lor este la doar un click distanta: https://m.iabilet.ro/bilete-oradea-tapinarii-anti…/

Tapinarii va invita sa faceti parte dintr-un moment autentic, unde muzica devine mijloc de exprimare libera si fara compromisuri.

Va asteptam cu inimile deschise si sufletele pregatite sa se bucure de un spectacol care depaseste granitele traditionale ale iubirii. Haideti sa traim impreuna o seara de neuitat alaturi de Tapinarii!

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights