Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Corey Taylor, Serj Tankian, Nita Strauss la Stirile din Muzica

corey taylor

Corey Taylor, Serj Tankian, Ozzy Osbourne, vocalul de la Disturbed si multi multi altii vin la Stirile din Muzica pe Rockstar Radio. Nu oricum, ci prin intermediul stirilor despre ei. Care sunt multe si variate.

corey taylor

Ozzy Osbourne dezvaluie cine este cel mai bun chitarist cu care a cantat vreodata.

Tony Iommi

Printul intunericului il numeste pe colegul sau din trupa Black Sabbath, Tony Iommi. El i-a spus lui Billy Morrison, ca Iommi “a fost si este cel mai bun chitarist cu care am cantat vreodata”. Raspunsul a venit intr-un clip teaser pentru “The Madhouse Chronicles”, noul podcast al lui Osbourne si Morrison.
Morrison a mentionat ca o caracteristica a unui “artist cu adevarat iconic” este ca altii pot canta exact aceleasi note. Dar nu pot replica in totalitate.
“Am cantat «Paranoid», am cantat «Children of the Grave» si «War Pigs». [Alti chitaristi] canta notele, dar nu e la fel. Am observat ca multi dintre baietii americani canta prea repede. Tony Iommi, din orice motiv, este extraordinar”, continua Ozzy. La sfarsitul anului 2019, Osbourne declarase ca Randy Rhoads era “cel mai bun” chitarist cu care a cantat in intreaga sa cariera solo.
Ozzy Osbourne si Billy Morrison – chitaristul ritmic de lunga durata din trupa lui Billy Idol si fostul basist al trupei THE CULT – au lansat primul episod al noului lor show de televiziune pe internet, “The Madhouse Chronicles”.
Descrierea episodului: “EXTRATERESTRI. Mai mult cerneala, cuvinte, ganduri si video au fost varsate in acest subiect decat poate in oricare altul. Suntem singuri in univers? Dar poate intrebarea mai buna este, «What are alien D… like??»

Falling in Reverse a lansat Ronald

un rock brutal si direct

Falling in Reverse revine in forta cu o piesa noua, super grea. “Ronald” pe numele ei. In colaborare cu vocalistul Slaughter to Prevail, Alex Terrible, si rap-rockerul Tech N9ne.
Lucrurile fusesera relativ linistite. Contul lui Ronnie Radke de pe platforma X fusese sters la finalul lunii februarie. Radke era unul dintre cei mai interesanti utilizatori ai site-ului, implicandu-se adesea in conversatii virale si, uneori, intrand in conflicte cu alti colegi din industria muzicala, precum si cu unii dintre urmaritorii sai de pe retelele de socializare.
In ceea ce priveste noua piesa, este o explozie de energie! Ronnie Radke straluceste cu un rock brutal si direct, accentuat de contributiile puternice ale lui Alex Terrible si de versurile rapide si furioase ale lui Tech N9ne.

Corey Taylor o sa vina in Romania din nou, dar..

corey taylor

Richie Sambora declara ca este deschis sa se intoarca in trupa

Daca se face bine Bon Jovi

Richie Sambora declara ca este deschis sa se intoarca in trupa. Daca starea de sanatate a lui Jon Bon Jovi se imbunatateste suficient pentru a putea relua turneele.
Sambora a parasit brusc trupa in 2013 pentru a se concentra asupra familiei sale.
A fost inlocuit de Phil X, care a ramas in trupa de atunci.
Intre timp, Bon Jovi a suferit o procedura in 2022 pentru a inlatura corzile vocale slabe care ii afectau abilitatea de a canta.
Rockerul se afla inca in proces de recuperare, un proces care a recunoscut ca dureaza mai mult decat era de asteptat.
In timpul unei aparitii la emisiunea The Allison Hagendorf Show, Sambora a confirmat ca ar fi deschis sa se intoarca in trupa odata ce solistul s-a refacut.
“Fani ar fi pur si simplu incantati,” a notat chitaristul. “Nu este vorba de finante. Nu are legatura cu asta. Lumea ar putea sa aiba nevoie de asta.
Dar, asa cum a spus Jon, a avut probleme cu vocea. Si acum a avut acea operatie cu un fel de plastic in laringele sau. Este o chestiune incerta la cel mai bun nivel. Nu stiu daca exista cineva care sa fi avut succes cu asta. Nu sunt sigur in legatura cu asta.”

Coheed and Cambria se intorc cu un nou single

si un B side

Coheed and Cambria revin cu un nou single independent, „The Joke”, lansat astazi impreuna cu partea B, „Deranged”.
„The Joke” a fost Initial inregistrata in timpul sesiunilor pentru albumul trupei din 2022, Vaxis II: A Window of the Waking Mind. „Sensul din spatele «The Joke» este practic: daca ai nevoie de un sac de box, eu voi fi acel tip”, a declarat Sanchez intr-un comunicat de presa. Piesa este insotita de un videoclip. Care il infatiseaza pe Al the Killer (un personaj din universul Amory Wars al trupei) confruntandu-se cu un personaj Joker. Impreuna cu „The Joke”, Coheed and Cambria a impartasit si partea B, „Deranged”. Lansata initial in 2011 ca parte a coloanei sonore a jocului Batman: Arkham City.

corey taylor

Frank Turner a doborat recordul mondial

15 concerte in 24 de ore

Frank Turner a doborat recordul mondial pentru cele mai multe concerte live in 24 de ore.
Artistul englez a sustinut 15 concerte independente in 15 orase diferite intr-un interval de 24 de ore, sambata, 4 mai. El a inceput in Liverpool si a incheiat la Southampton. Inainte si dupa performanta, Turner a postat pe Instagram. In timpul aventurii, a promovat si noul sau album, “Undefeated”. Recordul anterior, detinut de Hunter Hayes, era de 10 concerte. Turner pregateste un turneu in SUA alaturi de Amigo the Devil.

Corey Taylor, vedem ce a facut mai jos

The Offspring au terminat cel de-al 11-lea album

si un B side

Chitaristul THE OFFSPRING, Kevin “Noodles” Wasserman, si solistul Bryan “Dexter” Holland, au confirmat ca cel de-al unsprezecelea album de studio al trupei este finalizat. “E gata. E masterizat,” a declarat Noodles. A durat ceva timp. Noodles a explicat: “Asa lucram noi in zilele noastre. Nu ne blocam in studio timp de sase luni. Lucram pe bucati – cateva saptamani aici, cateva saptamani acolo.”
Bob Rock a fost producatorul a trei albume THE OFFSPRING, inclusiv “Let The Bad Times Roll”. Ultimul album a fost un succes global, ajungand pe locul 1 in clasamentele internationale.
Pe parcursul carierei, au vandut peste 40 de milioane de albumeInitial sub numele MANIC SUBSIDAL, trupa este formata din Holland, Wasserman si basistul Todd Morse.

corey taylor

Bleeding Through a lansat “Our Brand Is Chaos”

o piesa ca o declaratie

Titanii metalcore din California de Sud, BLEEDING THROUGH, revin cu “Our Brand Is Chaos”.
Vocalistul principal Brandan Schieppati a declarat: “‘Our Brand Is Chaos’ este o declaratie. Este despre suportul nostru de neegalat din partea fanilor, prietenilor si familiilor noastre. Impreuna suntem imperfect perfect, haos pur si tot iubire. Sa fie acesta imnul nostru prin timpurile intunecate. Provoca-ne si vei vedea.”
BLEEDING THROUGH s-au remarcat prin cariera lor lunga si impresionanta, inspirand mai multe generatii de artisti si fani.

corey taylor

Legenda “YES” lucreaza la un nou album

True

Jon Anderson si THE BAND GEEKS extind parteneriatul creativ dupa un turneu reusit in 2023. Lucreaza la un nou album de studio intitulat “True”. Ce va fi lansat pe 23 august sub Frontiers Music Srl.
Albumul, cu 9 piese, isi va incanta fanii YES cu sunete clasice din anii ’70 si influente din “90125”. Lansarea va fi precedata de doua single-uri si videoclipuri. Primul, “Shine On”, este programat pentru mijlocul lui iunie. Albumul a fost coprodus si mixat de basistul si directorul muzical al THE BAND GEEKS, Richie Castellano. Turneul lor in SUA incepe pe 30 mai in New Brunswick, New Jersey, si cuprinde trei etape pana in septembrie.

Corey Taylor urmeaza, dar mai jos

Atreyu a lansat “Insomnia

cu videoclip

Atreyu a lansat videoclipul oficial pentru “Insomnia”. Este Regizat de J.T. Ibanez. Cunoscut pentru colaborarile sale cu SEVENDUST, HAWTHORNE HEIGHTS, P.O.D., Orianthi si altii. Clipul este extras din albumul lor recent, “The Beautiful Dark Of Life”, lansat in decembrie prin Spinefarm.
Albumul exploreaza teme profunde ale vietii si identitatii, intr-o calatorie emotionala prin trei faze distincte, de la disperare la triumful autodescoperirii. Prin melodii care acopera spectrul muzicii grele, Atreyu abordeaza subiecte precum anxietatea si depresia. Potrivit solistului Brandon Saller, albumul reflecta calatoria noastra pe acest taram al existentei.

corey taylor

Serj Tankian spune ca sunt diferente creative in System of a down

dar se respecta profund

Serj Tankian a vorbit despre procesul de compozitie a cantecelor in SYSTEM OF A DOWN. In special modul in care colaboreaza la muzica si versuri cu chitaristul si vocalistul Daron Malakian. Tankian a explicat ca de-a lungul timpului rolurile lor s-au schimbat, fiecare aducand completari la piese. Despre relatiile din trupa, Tankian a mentionat ca, desi au existat diferente creative, ei se respecta profund si apreciaza legatura speciala pe care o au in SYSTEM OF A DOWN. Potentialul de turneu viitor este deschis, dar Tankian prefera evenimentele unice.

Corey Taylor un pic mai jos

MR BIG va lansa “TEN”

al zecelea album de studio

Trupa MR. BIG va lansa al zecelea album de studio. Se va numi “Ten”, si va fi lansat pe 12 iulie. LP-ul contine 11 piese originale compuse de solistul Eric Martin si chitaristul Paul Gilbert, impreuna cu André Pessis si Tony Fanucchi. Ca un omagiu adus fostului lor tobar Pat Torpey, Martin, Gilbert si basistul Billy Sheehan au recrutat talentul exceptional al lui Nick D’Virgilio la tobe pentru “Ten”, care a fost produs de Jay Ruston si MR. BIG.

Simone Simons de la Epica a lansat Aeterna

va fi si un album solo

Simone Simons de la trupa EPICA, isi incepe acum calatoria pe taramul albumului solo. “Vermillion” se numeste. Alaturi de partenerul sau muzical si colaboratorul de lunga durata, Arjen Lucassen (AYREON).
“Vermillion”, va fi lansat pe 23 august prin Nuclear Blast Records.
Simone si Arjen au lansat deja videoclipul primului single, “Aeterna”, subliniind: “Este deschiderea albumului, cu un sunet puternic, epic, care amesteca versuri latine puternice cu o tenta orientala.”
De mai bine de 20 de ani, Simone Simons a fost o figura de referinta in metal.

Corey Taylor si fiul sau

Corey Taylor

Corey Taylor colaboreaza pe doua piese

una a fiului sau.

VENDED, trupa condusa de Griffin Taylor, fiul in varsta de 21 de ani al solistului SLIPKNOT, Corey Taylor, a lansat noul single “Nihilism”. Piesa a fost produsa de Chris Collier, iar videoclipul a fost regizat de Derek Rathbun.
Cu Simon Crahan (fiul percutionistului Shawn “Clown” Crahan de la SLIPKNOT) la tobe, Connor Grodzicki la chitara ritmica, Jeremiah Pugh la bas si Cole Espeland la chitara solo, VENDED a declarat ca piesa “reprezinta un moment de cotitura, continuand energia din ultimul nostru single”.
In urma cu doua luni, trupa a lansat videoclipul oficial pentru single-ul anterior “The Far Side”, afirmand ca acesta “reprezinta o noua era a trupei; un nou nivel de agresiune si autenticitate”. O a doua piesa pe acre a colaborat Corey Taylor apartine compozitorului “The Walking Dead”. Bear McCreary. Leviathan este deja pe youtube. Si pe Rockstar Radio. Corey Taylor vine in Romania pe 31 mai.

S-a maritat Nita Strauss

am pierdut-o si pe-asta:))

Chitarista Nita Strauss din trupa ALICE COOPER s-a casatorit sambata, 4 mai, cu partenerul ei de viata. Adica bateristul si managerul Josh Villalta. La hotelul The Hollywood Roosevelt din Los Angeles. Printre invitati s-au numarat colegii lui Nita din trupa, Alice Cooper si Chuck Garric, cantaretul de la DISTURBED, David Draiman, cu iubita sa Sarah Uli, basistul John Moyer de la DISTURBED si sotia sa Brandi, Demi Lovato si logodnicul Jordan “Jutes” Lutes, precum si celebrul bucatar Chris Santos si sotia, actrita Natalie Makenna.

Bruce Dickinson in Brazilia si Romania

“It’s Amazing To Play With Musicians Who Are Less Than Half My Age”

Bruce Dickinson, celebrul vocalist al trupei IRON MAIDEN, se pregateste pentru segmentul brazilian al turneului sau solo “The Mandrake Project”. El a dezvaluit ca fanii pot astepta un spectacol dinamic, cu schimbari surprinzatoare in repertoriu. Concertele vor fi marcate de spontaneitate, intrucat nu folosesc track-uri preinregistrate, ci se bazeaza pe interactiunea directa intre muzicieni. Impreuna cu trupa sa, Bruce exploreaza noi piese, oferind fiecarui spectacol o experienta unica. Turneul a debutat pe 15 aprilie in Santa Ana, California, iar Bruce exprima interesul pentru o viitoare serie de concerte in SUA. El va ajunge si pe plaiurile mioritice pe 3 iunie la Arenele Romane.

corey taylor

All that remains a lansat “Divine”

cu propria lor casa de discuri

Metalistii din Massachusetts, ALL THAT REMAINS, au lansat videoclipul oficial pentru noul lor single, “Divine”.
“Divine” este primul material original nou al ALL THAT REMAINS de la disparitia chitaristului lor de lunga durata, Oli Herbert. De asemenea, marcheaza reuniunea trupei cu producatorul si inginerul de mixaj Josh Wilbur (PARKWAY DRIVE, LAMB OF GOD, TRIVIUM, A DAY TO REMEMBER).
“Divine” deschide o perioada de renastere pentru ALL THAT REMAINS, care este, pentru prima data in cariera sa, 100% independenta si va lansa viitorul material cu propria sa casa de discuri – All That Remains Records.
“A trecut mult timp de cand ALL THAT REMAINS a lansat muzica noua”, spune solistul Philip Labonte. “Multe s-au schimbat… atat in trupa, cat si in lumea din jurul nostru. Cand l-am pierdut pe Oli in 2018, a fost greu sa ne imaginam un viitor, dar sase ani mai tarziu sunt mandru sa impartasesc ‘Divine’ cu voi. ALL THAT REMAINS are o noua viata, si asta se datoreaza fanilor pentru anii lor de suport. Nu am fi aici fara ei.”

Corey Taylor si nu uitati de aplicatia pentru Rockstar Radio

si

Tanase adrian


More Posts for Show: Stirile din Muzica
  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights