Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Iasi: Tapinarii si Fara Zahar. The MF SHOW de toamna

iasi

Iasi, 7 octombrie 2023, The Big Four vin la patzanii si patzancele din Iasi. La Fara Zahar acasa. Vor pluti Bucurestenii pe drum numai ca sa ajunga la fratii lor de peste MIlcov. Va asteapta un show de ras, voie buna si introspectie psihologica. The MF SHOW, in Underground Pub.

iasi

FARA ZAHAR si TAPINARII: The MF SHOW la Iasi

Sambata, 7 octombrie, orele 20.00, UNderground Pub, Iasi

Stimati intelectuali din ????????????????,
trupele TAPINARII si FARA ZAHAR va invita la concertul The MF SHOW pe scena Underground Pub
Sambata 7 octombrie // ora 20.
2 in 1 / detergent si balsam / tusea si junghiul / bucurestenii si romanii !
Cand cele doua trupe concerteaza impreuna se intruneste masa critica a folkului alternativ. Cupluri, triunghiuri, mofturi, amantlacuri, frustrari, speranta, gust amarui, toate impletite cu mult umor, plus un final cu toti patru artistii pe scena, atat de galagios incat nu se mai intelege om cu om.
Biletele online subt la un click distanta:
https://m.iabilet.ro/bilete-iasi-fara-zahar-tapinarii…/…
Va asteptam cu drag, indiferent de starea civila!
Asa suna prezentarea minunatului si mirobolantului concert ce va avea loc pe 7 octombrie in UnderGround Pub din Iasi. Fara Zahar si Tapinarii vin pe meleagurile lui Creanga si Eminescu, adica pe unde se plimbau ei la brat. Ca sa arate ca Eminescu si Creanga sunt un fel de Tapinarii si Fara Zahar. Ca sa parafrazez un text care vorbea despre Tolkien: Exista doua tipuri de oameni, care au vazut THe MF Show si care urmeaza sa o faca. Nascut liber si MF Song sunt doua piese facute impreuna de acesti 4 baieti, compusa de Bobi. Sunt doua piese care vorbesc despre libertate, despre muzica rock si ne invata sa ne traim viata. Liberi. Asa ca va asteptam sa vi le cantam in 4, asa cum se cade la doua trupe de folk alternativ.

Enrique Meseguer from Pixabay

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights