Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Piatra Neamt: Tapinarii in “The Stone”

piatra neamt

Piatra Neamt gazduieste un mega ultra hyper concert cu trupa Tapinarii. Va asteptam pe 19 ianuarie 2024 la The Stone de la orele 20.00. Biletele costa 50 de lei si le gasiti aici. Detalii mai jos.

piatra neamt

Tapinarii in Piatra Neamt

19 ianuarie, orele 20.00, The Stone

Stimati intelectuali din Piatra Neamt,
Formatia vocal – instrumentala de doua voci si o chitara, Tapinarii, va invita sambata, 19 ianuarie, in The Stone la un concert rupt din viata reala.
Versuri sincere despre casatorie, amante, copilarie, parenting, divort, criza de 40, pitzipoance, libertate, fericire.
Biletul costa 50 de ron si este la un click distanta.
Va asteptam cu drag, indiferent de starea civila!
Inchinam un pahar pentru fiecare share
Concert Exceptional cu Trupa Tapinarii la The Stone, Piatra Neamt!
Sarbatoreste inceputul anului intr-un mod muzical de exceptie alaturi de trupa Tapinarii! Pe 19 ianuarie 2024, The Stone din Piatra Neamt se va transforma intr-o arena alternativa unde muzica si versurile inteligente vor prinde viata. Experimenteaza energia inconfundabila a trupei, care va cuceri inimile fanilor cu hit-uri memorabile si versuri care ating corzi sensibile.
Data si Ora: 19 ianuarie 2024, incepand cu ora 20:00
Locatie: The Stone.
Bilete Disponibile la Doar 50 RON!
Asigura-ti locul la acest eveniment extraordinar! Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro. Nu rata ocazia de a trai o seara de neuitat in compania trupei care va va bucura dar va va si face sa va ganditi.
Fii parte din povestea muzicala Tapinarii si creeaza amintiri de neuitat intr-o noapte plina de emotii autentice! Vino si iei pulsul muzicii alternative alaturi de Tapinarii la The Stone..
Va asteptam, asadar in Piatra Neamt, un oras pitoresc si istoric, ce infatiseaza Cetatea Neamtului si Pestera Bistrita. Arhitectura medievala, peisaje muntoase spectaculoase si traditie se imbina intr-un colt autentic al Romaniei.. Bilete gasiti mai jos!

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights