Tanasisme

Radio online, concerte, stiri, pamflete, muzica, carti, filme, seriale, cronici, texte, poezii, videoclipuri

Nicolas Cage, veriga slaba din Renfield

Nicolas Cage

Nicolas Cage parea ca-si revine dupa pleiada de roluri proaste. The unbearable weight of great talent a fost chiar bun. Un actor talentat cu roluri memorabile dar si cu cateva insuccesuri a dat-o rau in bara cu ultimul film.

Nicolas Cage

O comedioara usoara cu un Nicolas Cage sinistru

Renfield

Sunt si eu un om, ziceam in postarea trecta ca ma uit numia la filme bune. Eh, ma laudam degeaba. Iata ca am si eu scapari.
Am inceput aseara sa ma uit la Renfield. ma mir ca am reusit sa ma uit pana la sfarsit. Dar eu sunt si incapatanat. si tot dau sanse.
Povestea e simpluta. Henchman-ul lui Dracula merge la terapie de grup si incearca sa fie mai bun, in timp ce ii tot aduce victime lui Dracula. Mananca gandaci, care-i dau putere si se trasnforma in hyper ultra mega super erou. De la gandaci.
Si apoi tematica psihologica. Vrea sa scape de sub aripa traumatizanta a vampirului. E ca o dependenta de fapt, ca e dependent de sangele lui ca sa se vindece.
De fapt e o poveste despre dependenta.. dar spusa tare prost.
Mai e o politista fara sare si piper, asiatica pentru diversitate. Stie si ea bine cu bataia. Ea nu mananca gandaci ca gandacii ie bleah.
Pana la urma afla Nicolas Cage si se supara pe viata si i omoara pe toti, apoi face mai multi de Renfield, apoi santajeaza cu sangele lui politista care vrea sa-si salveze sora, apoi moare. De la soare.
Aici am dat cu spoilere ca…e prea prost filmul ca sa va uitati ca mine la tot.
Morala? Nu e nicio morala. Ca daca omori sute de oameni pentru stapanul tau si cateva catralioane de gandaci, poti deveni un om bun daca te intorci impotriva stapanului tau.
Ah si Nicolas Cage ca Dracula e sinistru, oribil, groaznic si nu a jucat nimic tot filmul.
Ca sa va las intr-o nota optimista, pe 22 iunie avem aniversare mare cu Tapinarii la Quantic.

Tanase adrian

  • https://a5.asurahosting.com:7120/radio.mp3
  • Rockstar Radio
  • Radio

Verified by MonsterInsights